Για τον τρόπο με τον οποίο δίνει συνεντεύξεις αναφέρθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, ενώ μίλησε και για τη λέξη «φλώρος» που είχε αποκαλέσει τον σύζυγό της και είχε παρεξηγηθεί.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» κι αρχικά, εξήγησε τι εννοούσε, όταν είπε ότι με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν από προξενιό.

«Μου έκαναν μια ανάλογη ερώτηση για το προξενιό και είπα ότι κι εγώ με τον άντρα μου γνωριστήκαμε με προξενιό. Δεν εννοώ προξενιό με την παλιά έννοια, που οι γυναίκες έπαιρναν έναν άντρα που δεν τον ήθελαν», ανέφερε.

Στη συνέχεια, εξήγησε τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στον σύζυγό της. «Ανέφερε στη συνέντευξη το πώς θέλω τον άντρα και μου ξέφυγε κάποια στιγμή η λέξη "φλώρος". Και έλεγαν σε κάποιες εκπομπές "καλά, είπε τον άντρα της φλώρο;" και στενοχωρήθηκα. Το είπα τόσο τρυφερά και γλυκά, ο άντρας μου το άκουσε και γέλασε», σχολίασε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07sgfp1c1m1)

Επί τη ευκαιρία, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δηλώσεις εκείνες που παρεξηγούνται καμιά φορά από το κοινό.

«Πόσο άσχημο είναι να λες κάτι με τόση τρυφερότητα, που μπορεί όντως η λέξη να ήταν άκομψη, αλλά δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που τη λέει ο άλλος; Ήταν άσχημο, το έπαιξαν όλοι την επόμενη μέρα και φτάνεις σε σημείο να πεις ότι "δεν θέλω να ξαναδώσω συνέντευξη". Είμαι πλέον προσεκτική στο πώς δίνω συνεντεύξεις. Δεν αντέχω την κακή αναπαραγωγή των λεγομένων μου, γιατί επηρεάζει την οικογένειά μου», είπε.