Στην Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά,που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Ιταλία, ταξίδεψε στη γειτονική χώρα για κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και πιο συγκεκριμένα για τις ανάγκες φωτογράφισης για μια εταιρεία ρούχων.

Η εν λόγω εταιρία ανήκει στον επιθετικό της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, τον οποίο η παρουσιάστρια ταγκαρε σε μια από τις φωτογραφίες της κι εκείνος έσπευσε να την αναδημοσιεύσει. Αυτό που δεν διευκρινίζεται ωστόσο, είναι αν η Φαίη Σκορδά και ο Σέρχιο Αραούχοείναι μαζί στην Ιταλία, ή αν η παρουσιάστρια βρίσκεται μόνη της εκεί για τις ανάγκες της φωτογράφισης, αφού αύριο 31/3 η ΑΕΚ αγωνίζεται εναντίον του Ολυμπιακού.

skorda

Παρόλα αυτά, η Φαίη Σκορδά μετά από καταιγισμό μηνυμάτων και τηλεφώνων που δέχτηκε, θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.