Η Άννα Μενενάκου μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιες γυναίκες τις άλλες, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός, Άννα Μενενάκου μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και αρχικά, ανέφερε: «Νιώθω αγάπη και αποδοχή από τον χώρο, δεν με έχει αδικήσει κανείς για κάτι».

Στη συνέχεια, η Άννα Μενενάκου πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι έχω πάρει αυτά τα πράγματα που μέχρι τώρα μου αξίζουν. Ίσως εγώ να μην έχω κάνει κάτι, για να μου προταθεί κάτι άλλο, ίσως εγώ δεν προσπάθησα αρκετά. Νομίζω όμως, ότι αυτά που θέλησα, έχουν έρθει. Μη λέμε πάντα ότι κάποιος δεν μας διαλέγει. Μπορεί κι εμείς να μην είμαστε έτοιμοι για κάτι».

Η ηθοποιός, Άννα Μενενάκου μίλησε ακόμα, για τις γυναίκες. «Νομίζω ότι γενικά αυτό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε πολύ οι γυναίκες. Δεν έχει να κάνει με κανέναν σύντροφο αυτό και με κανέναν Τσαφούλια. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αυτή η κοινωνία και οι ίδιες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε τις άλλες γυναίκες και αυτό είναι λυπηρό. Εγώ τις λατρεύω τις γυναίκες. Γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να είμαστε προσεκτικές, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας», τόνισε η Άννα Μενενάκου.