Δύο 24ωρα μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής παραμένει ακόμη σε καταστολή, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος, ενώ δεν έχει γίνει προσπάθεια να διακόψουν την καταστολή του οι γιατροί. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η τομογραφία που έγινε στον εγκέφαλό του έδειξε καθαρά αποτελέσματα και αυτό είναι ένα θετικό σημάδι.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον γνωστό τραγουδιστή - Παραμένει διασωληνωμένος έπειτα από καρδιακή ανακοπή

«Περιμένω να πάω να μιλήσω στους γιατρούς» λέει η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα

Η κ. Κατερίνα Πετράκη, σύζυγος του τραγουδιστή ανέφερε στο MEGA πως «δεν υπάρχει κάτι νεότερο, περιμένω να πάω να μιλήσω στους γιατρούς. Με πήρε τηλέφωνο η Σάντρα η συνεργάτιδα του συζύγου μου και μου είπε ότι είχε μια αδιαθεσία, κι ότι είναι στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθα τι έγινε. Είναι συγκρατημένοι οι γιατροί. Θέλω απλά να τον δω να ξυπνήσει. Έχει επανέλθει η καρδιακή του λειτουργία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d06ywxcif2c9)

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε προχθές το απόγευμα, ενώ έκανε πρόβες για το J2US που προβάλλεται στον Alpha.

Ταχύτατα, έφτασε ο διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας που γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα, κέντριζε τα φώτα της δημοσιότητας από παιδί λόγω του πατέρα του. Τη δεκαετία του ‘90 κάνει τα πρώτα του βήματα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία με ορισμένα τραγούδια του, να γίνονται επιτυχίες.

Οι συνεργασίες του με τον Φοίβο και τον Νίκο Καρβέλα τον οδηγούν ακόμα ψηλότερα. Είναι τα χρόνια που οι δίσκοι του γίνονταν χρυσοί σε χρόνο ρεκόρ. Η εποχή που οι μεγάλες πίστες της Αθήνας, έδειχναν ενδιαφέρον για να κλείσουν συμφωνία μαζί του.

Η επιτυχία δεν τον αλλάζει. Πάντα χαμηλών τόνων μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, κοντά στη σύζυγο και στο παιδί που απέκτησαν.

Με τη σύζυγο του Κατερίνα, γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και το 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Ριάνα.

Πλέον οι δύο γυναίκες της ζωής του αγωνιούν και προσεύχονται. Η σύζυγος και η κόρη του Δημήτρη Κόκοτα περιμένουν να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μεγάλη περιπέτεια του 55χρονου και να τον δουν να επιστρέφει γρήγορα κοντά τους.