Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο προφίλ

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη Αναστάσιος Ντούγκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του στο Open «Πρωινό ΣουΣου», και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίας για την μήνυση που κατέθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο προφίλ, εμείς έχουμε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην αστυνομία και θα εντοπιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είμαι σίγουρος», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Δείτε ακόμη - Iωάννα Τούνη: Δύο επιχειρηματίες στο εδώλιο για το revenge porn


Είναι οι γνωστοί μάγκες του πληκτρολογίου

«Ο άνθρωπος αυτός σχολίασε μία ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Είναι οι γνωστοί μάγκες του πληκτρολογίου. Έχουμε δώσει τα στοιχεία που χρειάζεται, γνωρίζουμε ποιο πρόσωπο είναι και μένει να ταυτοποιηθεί από τις Αρχές», είπε στη συνέχεια.


Έχουν κάνει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση

«Το ζευγάρι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, έχει έρθει η δικαίωση και πρέπει να δείξουμε σεβασμό, καθώς υπάρχει κι ένα παιδί. Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και επικρίνει. Ο Δημήτρης έχει κάνει πραγματικό αγώνα για να έχουμε αυτήν την απόφαση. Μάθαμε ότι η άλλη πλευρά θα καταθέσει έφεση. Να τονίσουμε ότι ο καθένας μπορεί να ασκήσει όποιο ένδικο μέσο μπορεί. Είναι σίγουρο ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα, όσο και να το αρνούνται», ανέφερε ο Αναστάσιος Ντούγκας.


Δεν ζητάμε χρήματα

«Είναι μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν ζητάμε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα», τόνισε κλείνοντας ο γνωστός δικηγόρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: