Το πρώτο του μήνυμα μέσα από τις φυλακές έστειλε ο διάσημος τράπερ Ricta, σχεδόν δύο μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου φοιτητή.

Ο τράπερ Ricta, ίδιος στο μήνυμά του που προβλήθηκε στο “Πρωινό”, ζήτησε συγγνώμη στον νεαρό φοιτητή, ενώ παράλληλα δήλωσε μετανιωμένος για τις επιλογές που είχε κάνει πριν μπει στην φυλακή.

Αναλυτικά το μήνυμα του τράπερ Ricta:

«Χαιρετώ όλους τους day one fan μου και στέλνω την αγάπη μου σε όλους εσάς που ρωτάτε αν είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες περνάνε πολύ δύσκολα εδώ μέσα βλέποντας τοίχους ψηλούς, κάγκελα και σύρματα από την ώρα που σηκώνεσαι και μέσα από αυτό το τηλεφώνημα και αυτό το story θέλω να σας πω ότι βαστάω, ότι είμαι καλά στην υγεία μου και ότι είμαι μακριά από κάθε λογής εθισμό κι όποια κακιά συνήθεια είχα στην καθημερινότητά μου έξω από εδώ. Επιλογή μου είναι να ξεσπάω στο γυμναστήριο και στο γράψιμο», ανέφερε αρχικά ο τράπερ.

«Κλείνοντας θέλω να ζητήσω από εδώ ένα συγγνώμη στο παιδί, που ευτυχώς όλα πήγαν καλά και βγήκε από το νοσοκομείο για να πάρω την ευκαιρία να σας πω, πως οι επιλογές που είχα κάνει πριν φτάσω εδώ στην φυλακή, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά παράδειγμα προς αποφυγή. Όλοι μιλάνε για δρόμο και αλητεία αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να περάσουν τη ζωή τους στη φυλακή; Σκάει κομμάτι σύντομα κουφάλες».