Η Έλενα Χαραλαμπούδη viral Tik Toker του 5 Minute Mum ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s time και μίλησε για τα πετυχημένα σκετσάκια στο Tik tok και την πορεία της καριέρας της.

Αναφερόμενη στις σπουδές και την πορεία της καριέρας της, είπε:

«Εγώ είμαι ηθοποιός και είχα μπει από νωρίς στη διαδικασία, έκανα παραστάσεις κανονικές και παιδικές. Ήταν ευχάριστο αλλά όχι για πολύ με όλο αυτό με το πρωινό ξύπνημα. Έχω τελειώσει το Ωδείο Αθηνών, έκανα πολλές παραστάσεις, έχω προϊστορία δηλαδή πριν το ίντερνετ. Κάποια στιγμή με βρήκε μια εταιρεία παραγωγής και μια σκηνοθέτης φτιάξαμε το 5 Minute Mum μαζί και βρήκαμε μια τρύπα που έλειπε από τα σόσιαλ. Είναι μια ομαδική δουλειά, γράφω και εγώ αλλά και η συγγραφέας», είπε η Έλενα Χαραλαμπούδη.


Για τα πετυχημένα σκετσάκια και πώς εμπνέεται είπε:

«Όλους του ρόλους των μαμάδων τους αντιμετωπίζω όπως αντιμετωπίζω τους ρόλους μου στην έρευνα. Βρίσκω μια μαμά και όντως την παίρνω τηλέφωνο. Μου αρέσουν πολύ οι μαμάδες των βόρειων και των νοτίων προαστίων, θέλω να πιάσω και τη μαμά που έρχεται από τα ”ξένα”. Εγώ είμαι μια μαμά με όλα τα στοιχεία που εμπνέομαι, έχω λίγο από όλα.

Πίσω από ένα βίντεο κρύβεται μια ομάδα δέκα ατόμων. Είμαστε μια ομάδα καλλιτεχνικά τρελή. Το ξεκινήσαμε όλο αυτό για να κάνουμε ένα κοινωνικό σχόλιο. Είτε με το τότε και το τώρα σκοπός μας ήταν να κάνουμε ένα κοινωνικό σχόλιο αλλά ταυτόχρονα να μπούμε μέσα στην καθημερινότητα μιας μαμάς που νιώθει μοναξιά. Οι σημερινές μαμάδες νιώθουν πολύ μόνες, δεν είναι αυτό που υπήρχε παλιά, αυτή η εξωστρέφεια, η ανοιχτωσιά.

Η ιστορία από το 5 Minute Mum με την σχολική γιορτή ήταν δική μου προσωπική ιστορία από τότε που ήμουν εγώ μικρή. Η μαμά μου αν δεν με έβγαζε την κατάλληλη φωτογραφία στη γιορτή ως καραγκούνα δεν έφευγε. Οπότε ήταν πολύ έντονες αυτές οι γιορτές στην παιδική μου ηλικία. Η Φαίδρα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις σχολικές γιορτές», ανέφερε η Έλενα Χαραλαμπούδη.

Επίσης μίλησε για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο 5 Minute Mum:

«Την αγαπώ την Ελένη γιατί πεθαίνω με τα τραγούδια της. Για εμένα είναι η απόδειξη της σημερινής μαμάς. Έχει μια συγκεκριμένη εικόνα, κάνει ένα παιδί και τώρα αυτή η εικόνα συνοδεύεται και από ένα παιδί. Είναι μια εργαζόμενη μαμά, σίγουρα ο κόσμος πιστεύει ότι είναι πολύ διαφορετική από μια μαμά που μένει σε ένα διαμέρισμα. Η ουσία είναι ότι στη μητρότητα από όπου και αν αρχίζεις τελειώνεις πάντα σε αυτό το γεγονός. Η Ελένη μπορεί να πηγαίνει στο μαγαζί και το όλο βράδυ να σκέφτεται τι κάνει το παιδί. Αυτή είναι η τρέλα της μαμάς», κατέληξε η Έλενα Χαραλαμπούδη.