Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου για να ξεκαθαρίσει πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γίνουν συζητήσεις για τη νέα σεζόν. Ακόμη, αποκάλυψε πως το σενάριο μιας βραδινής εκπομπής υπάρχει έτσι κι αλλιώς στο συμβόλαιό της.


Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα

«Δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι. Το ξέρετε κι εσείς ότι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε χρόνο οι συζητήσεις ξεκινούν μετά το Πάσχα. Τον Σεπτέμβριο συναντηθήκαμε, έχουμε ένα πλάνο με το οποίο θα πάμε μέχρι το Πάσχα. Εκεί, λίγο πριν, λίγο μετά, ίσως να έρθει η ώρα που θα κάτσουμε να συζητήσουμε κάποια πραγματάκια, κάποιες ιδέες, κάποιες προθέσεις, κάποιες επιθυμίες, όλα αυτά» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.


Πρόθεσή μου είναι να κάνουμε οτιδήποτε θέλει το κανάλι

«Είμαι πάρα πολύ καλά στο Mega. Ακούω και διαβάζω διάφορα που με στενοχωρούν μερικές φορές. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω πάρα πολύ καλά. Γνωρίζω τους ανθρώπους, επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, πρόθεσή μου είναι να κάνουμε οτιδήποτε θέλει και το κανάλι με μεράκι και κέφι» ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Υπάρχει πάντα στα συμβόλαιά μου το βραδινό
«Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου. Δεν είναι κάτι που συζητάμε να μπει. Είναι γνωστό, υπάρχει περιεχόμενο Α και περιεχόμενο Β. Είναι μέσα στις αρμοδιότητές μου κατά τη διάρκεια της σχέσης μου με το Mega. Τώρα το αν θα ενεργοποιηθεί και πότε, δεν το αποφασίζω εγώ. Το βράδυ, χωρίς ταμπέλες, είναι κάτι που ούτως ή άλλως αγαπώ πολύ. Ξεκίνησα το βράδυ πριν 10 χρόνια με το "Hastatag" και το βάζω πάντα στις συμφωνίες. Υπάρχει πάντα στα συμβόλαιά μου» σημείωσε η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα».

Κρατάτε τα μισά από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ 

Επειδή ακούω και εγώ ρεπορτάζ, κρατάτε τα μισά. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Θέλει και λίγο ψυχραιμία από όλους» είπε κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: