Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την απόφασή του να πάει στην Αμερική, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να πάει στις ΗΠΑ.


Στην Αμερική έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν

«Όταν έφυγα δυσκολεύτηκα γιατί δεν ήξερα κανέναν στην Αμερική κι έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν. Βίωσα πολλές απορρίψεις στην Αμερική. Είχα σημάδια ότι πρέπει και μπορώ να μείνω στην Αμερική. Οι συνάδελφοί μου έλεγαν "που πας;", "τι θα κάνεις εκεί". Υπήρχαν σχόλια δημοσιογράφων που έλεγαν ότι πήγα στο Λος Άντζελες και κάνω τον κομπάρσο ή δουλεύω στα μπαρ. Στην αρχή στενοχωριόμουν για τα σχόλια άλλα μετά το ξεπέρασα», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.


«Είχα πάντα την ανάγκη να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια»


Με έδιωξαν από σειρά, και δεν με πλήρωσαν ποτέ

«Υπάρχουν πολλά σπίτια γνωστών ανθρώπων στο Λος Άντζελες και τις γύρω περιοχές, συνηθίζεις να τους βλέπεις. Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασίες, δεν έφυγα ποτέ. Με έχουν διώξει από δουλειά γιατί δεν "έκανα" υποκριτικά. Γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο και όταν το είδαν αποφάσισαν ότι δεν τους άρεσα. Με έδιωξαν από σειρά, δεν με πλήρωσαν ποτέ κι ο παράγωγος μου είπε ότι αν κάνω καταγγελία δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά» τόνισε αναφορικά με τις συνεργασίες του ο Χρήστος Βασιλόπουλος.


«Δεν θα κάτσω σε μία σχέση 20 χρόνια για να μεγαλώσω το παιδί μου»


Με τη μητέρα του παιδιού έχουμε πολύ καλές σχέσεις

«Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους, περάσαμε καλά άλλα είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή σκέψη για τα πράγματα. Δεν θα κάτσω σε μία σχέση 20 χρόνια για να μεγαλώσω το παιδί μου. Μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου χωρίς να είμαι σ’ αυτή τη σχέση. Με τη μητέρα του παιδιού έχουμε πολύ καλές σχέσεις γιατί ο κοινός παρονομαστής είναι ο Απόλλωνας. Με τον γιο μου έχω τις άμυνες μου, άλλα τις περισσότερες φορές είμαι απόλυτα παραδομένος. Είχα πάντα την ανάγκη να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια. Ο γιος μου ήθελε να μπει στο αεροπλάνο μαζί μου όταν με άφησαν στο αεροδρόμιο», υπογράμμισε κλείνοντας ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τις σχέσεις, αλλά και τον γιο του.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Κουαρτέτο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: