Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δεν έχει τελειωμό. Τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο κλιπ παραμένει στο επίκεντρο των συζητήσεων, με την ελληνική συμμετοχή να παραμένει μέχρι και σήμερα στην 7η θέση.

Ο Αμερικανός απόστρατος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι και έχει τρελάνει τους eurofans, μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Ελένη» για την εμπειρία του από τα γυρίσματα, την απόφασή του να πει το «ναι» στην τραγουδίστρια και τις αντιδράσεις όσων τον αναγνωρίζουν στον δρόμο. «Η Μαρίνα με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω στο βίντεο κλιπ της και φυσικά είπα ναι. Το γύρισμα ήταν φανταστικό και η Μαρίνα μού φέρθηκε άψογα. Λάτρεψα το τραγούδι, θα κερδίσει» ανέφερε αρχικά.

Όπως λέει ο ίδιος: «Με έχουν αναγνωρίσει αρκετές φορές και μου τραγουδάνε «τα, τα, τα». Έχω συνταξιοδοτηθεί από τον αμερικανικό στρατό. Είχα τοποθετηθεί στην αμερικανική βάση στο Ελληνικό. Όταν συνταξιοδοτήθηκα, επέστρεψα στην Ελλάδα για να ζήσω εδώ. Είμαι μεγάλος φαν της κυρίας Μενεγάκη. Μια από τις αγαπημένες μου εκπομπές είναι αυτή με τη συνέντευξη της Μαρίας Μενούνος».