Ένα βιντεάκι από το ξεκίνημα της Κατερίνας Καινούργιου στο «Τηλεάστυ», πριν σχεδόν 20 χρόνια, έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο TikTok. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκα κάτω από το βίντεο.

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως είπε, έχει δει το συγκεκριμένο βίντεο, καθώς της το έστειλαν και δεν μπορεί να πιστέψει τα σχόλια που γράφονται για εκείνη κάτω από το συγκεκριμένο post.
«Εγώ τουλάχιστον λέω την αλήθεια. Πώς ήμουν, τι έχω κάνει πάνω μου»

Βλέπω κάτι εμετικά σχόλια

«Βλέπω ένα βιντεάκι που παίζει παντού που είμαι εγώ 21 χρόνια πριν. Είμαι ένα κοριτσάκι που είχα βγει στο "Τηλεάστυ" και τώρα έχω αλλάξει τη μύτη μου και άλλα πράγματα και τους κάνει τόσο εντύπωση. Μου τα στείλανε στο Tik Tok και βλέπω κάτι εμετικά σχόλια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

@citcot_ #greek #foryou #foryourpage #greece #greektiktok #greecetiktok #greektv #cyprus #cyprustiktok #like #follow #katken #katerina #katerinakainourgiou #kainourgiou ♬ original sound - CitCot


Εγώ λέω την αλήθεια για το τι έχω κάνει πάνω μου

«Εγώ τουλάχιστον λέω την αλήθεια. Πώς ήμουν, τι έχω κάνει πάνω μου. Εσείς πώς ήσασταν πριν 21 χρόνια; Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνετε. Δεν μου καίγεται καρφί, δεν πάει να παίζεται όλη μέρα;», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: