Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε με τη σειρά της μια ανάρτηση ανήμερα της 25ης Μαρτίου, για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στο διαδικτυακό κοινό της.

Με τρεις φωτογραφίες της στο Instagram, όπου ποζάρει χαμογελαστή, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη άφησε ένα μακροσκελές μήνυμα για την ημέρα και αποκάλυψε, τι θα κάνει και η ίδια με την οικογένειά της.

Πιο αναλυτικά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έγραψε:


1-eleonwra-zoyganelh-25-martioy-instagram-2
1-eleonwra-zoyganelh-25-martioy-instagram-1

Aς ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει

«25η Μαρτίου, μέρα αργίας. Σας βλέπω όλοι έχετε πάρει τους δρόμους…. Εγώ στην Αθήνα. Διπλή γιορτή, εθνική και θρησκευτική. Ας γιορτάσουμε, ας θυμηθούμε, ας ακούσουμε όμορφες αγγελίες, χαρμόσυνες και ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει.

Ό,τι θαμπώνει το νου και την καρδιά μας. Περάστε όμορφα λοιπόν με χαρά. Έχει και έκλειψη σου λέει. Σήμερα όσοι νηστεύουν μπορούν να φάνε ψαράκι. Στα νησιά τα παιδιά βγάζουν τα βραχιόλια του Μάρτη και τα αφήνουν στις τριανταφυλλιές να τα βρουν τα χελιδόνια και να φτιάξουνε φωλιές. Κάπου αλλού χτυπάνε τα καπάκια από τις κατσαρόλες και μεταλλικά σκεύη. Έτσι πιστεύουν πως θα διώξουν τα φίδια που ξυπνούν από την χειμερία νάρκη τους. Πολλά έθιμα, πολλές παραδόσεις ακολουθούν αυτή την μέρα. Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο.

Χρόνια πολλά! Σας αγαπώ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram: