Ένας από τους ανθρώπους που ανησύχησαν πολύ µε την ξαφνική περιπέτεια υγείας που αντιµετώπισε ο Βασίλης Μπισµπίκης ήταν ο Μανώλης Κονταρός.

Ο αγαπηµένος καλλιτέχνης, που διατηρεί βαθιά φιλία µε τον ηθοποιό, έµαθε από κοινά τους πρόσωπα για τη µεταφορά του στο νοσοκοµείο από τη ∆έσποινα Βανδή και ενηµερωνόταν για την κατάστασή του.

*Διαβάστε εδώ: Κατερίνα Καινούργιου σε Μανώλη Κονταρό: "Τη Βανδή με τον Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε, εμένα;"

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν και ξεχωριστή σχέση αγάπης, αλληλοσεβασµού και υποστήριξης, γι’ αυτό και ο Βασίλης Μπισµπίκης στην πρώτη του δηµόσια έξοδο πήγε στο «Cabana Live Stage», στον «κουµπάρο» του, όπως τον αποκαλεί, Μανώλη Κονταρό. ∆ιασκέδασε µε τις µουσικές του και φυσικά τα είπαν στο καµαρίνι του.

Να θυµίσουµε πως αργότερα ο ηθοποιός βρέθηκε στο «Votanikos Live Stage», όπου εµφανίζεται η ∆έσποινα Βανδή.


Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Ήταν ∆ευτέρα 4 Μαρτίου όταν ο Β. Μπισµπίκης ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και αµέσως η ∆. Βανδή τον µετέφερε σε ιδιωτικό νοσοκοµείο, προκειµένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συνέβαινε.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι οι αρτηρίες του ήταν βουλωµένες. Έτσι λοιπόν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και τελικά υποβλήθηκε σε επέµβαση τοποθέτησης stent.

Όλα πήγαν καλά και παρέµεινε στο νοσοκοµείο πέντε ηµέρες. Φυσικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης ακολουθεί πια πιστά τις οδηγίες των γιατρών, προσέχει πολύ τη διατροφή του, ενώ έκοψε και το κάπνισµα.

Τόσο η ∆έσποινα Βανδή όσο και ο Μανώλης Κονταρός τον στηρίζουν και προσπαθούν να τον βοηθούν όσο γίνεται στη νέα καθηµερινότητά του.

«Ανησυχήσαµε πολύ. Εγώ το έµαθα από τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά ο Βασίλης είναι πολύ καλά», λέει ο Μ. Κονταρός στο «Secret» και τονίζει πως σηµαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία.

«Αν έχεις καλή ψυχολογία, είναι το καλύτερο φάρµακο. Αυτή είναι η δική µου συµβουλή. Οταν νιώθεις καλά, τα βλέπεις όλα θετικά και τα αντιµετωπίζεις µε ψυχραιµία… Το να σε πάρει από κάτω δεν είναι καλό. Και ευτυχώς το αντιµετώπισε ψύχραιµα και τώρα ο Βασίλης είναι µια χαρά», εξηγεί.

Ο Μανώλης Κονταρός συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις επιτυχηµένες εµφανίσεις του στο «Cabana Live Stage», µε τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή.

«Γίνεται χαµός. Είµαστε µια πολύ ωραία παρέα και ο κόσµος διασκεδάζει µέχρι τις 7 το πρωί. Τραγουδούν, χορεύουν και τα ξεχνούν όλα κοντά µας. Αυτό είναι το σηµαντικό», λέει.

Ο ίδιος, µετά το τέλος των εµφανίσεών του στην Αθήνα, θα ξεκινήσει να τραγουδά σε διάφορες εκδηλώσεις και πανηγύρια στην Κρήτη. «Εµένα µου αρέσουν όλα και χαίροµαι που στα µεγάλα µαγαζιά και τις µεγάλες πίστες αγαπιέται η Κρήτη και η µουσική µας παράδοση και µας τιµά πολύ ο κόσµος, αλλά και οι συνάδελφοι, ενώ και πολλοί Κρητικοί καλλιτέχνες ταξιδεύουν σε όλα τα µέρη της Ελλάδας. Είµαι πολύ χαρούµενος γι’ αυτό», καταλήγει.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 23/03/2024