Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα και οι παρευρισκόμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής.

Περιμένω τηλέφωνο από τον Νίκο Μουτσινά

«Μου λείπει η τηλεόραση. Αλλά δεν βιάζομαι να αρχίσω ξανά. Είναι όμορφη η τηλεόραση αλλά μου αρέσει που κάνω ένα διάλειμμα με θέατρο γιατί με χαλαρώνει. Ήθελα να ξεκουραστώ πνευματικά απ΄ όλη αυτή την καθημερινότητα και να μην εμφανίζομαι κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήταν πολλά τα χρόνια που ήμουν καθημερινά στην τηλεόραση και είπα να λείψω. Νομίζω πως μία παύση χρειάζεται. Είναι πολλά τα σενάρια για το επόμενο βήμα του Νίκου Μουτσινά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τελικά. Περιμένω τηλέφωνο από τον Νίκο για να μου πει τι θα κάνει τελικά. Νομίζω πως τώρα θα ξεκινήσει τις τηλεοπτικές του συζητήσεις. Κάποια στιγμή θα γίνει η ταινία του Νίκου Μουτσινά. Πρέπει να βρούμε ένα κοινό πρόγραμμα», είπε η Ματίνα Νικολάου.


Θανάσης Αλευράς

Ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε πανέτοιμος να παρουσιάσει την Eurovision.

«Είναι ένα ταξίδι ζωής. Αυτό που με φοβίζει είναι τα ονόματα που δεν γυρνάει η γλώσσα για να τα πω. Τα σχόλια που έχουν φτάσει στα αυτιά μου είναι θετικά. Η Μαρίνα Σάττι "τρώει" όλη την αυστηρή κριτική αλλά οκ. Σαν Έλληνες έχουμε μέσα μας την τάση για αρνητικά σχόλια αλλά τελευταία αυτό παραπάει. Το βιντεοκλίπ είναι μία τρολιά και μου αρέσει πάρα πολύ».


Μαριάννα Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε πως η αγαπημένη της τηλεοπτική δουλειά είναι το «Βέρα στο δεξί» αλλά δεν θα ήθελε να ξαναγίνει.


Κωνσταντίνος Δέδες

Ο Κωνσταντίνος Δέδες είπε πως τη τηλεόραση δεν του λείπει καθόλου παρά το γεγονός πως πέρασε εξαιρετικά.

«Δεν μου λείπει η Σοφία Αλιμπέρτη γιατί έχουμε καταλήξει να κάνουμε πάρα πολύ παρέα σε βαθμό που θέλω ρεπό. Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της Σοφίας για το αν θα κάνει κάτι τηλεοπτικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: