Μπορεί να την απολαμβάνουμε τις καθημερινές (εκτός Παρασκευής) στη συχνότητα του Mega καθώς ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όμως η Φλορίντα Πετρουτσέλι, πέρα από εντυπωσιακή τηλεοπτική παρουσία είναι και μία τρυφερή μητέρα και ακόμα πιο τρυφερή σύζυγος, στο πλευρό του επιχειρηματία Άρη Γούτου.

Η όμορφη Ελληνοιταλίδα παρουσιάστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News» δηλώνει ευχαριστημένη από την πορεία της στην τηλεόραση μέχρι σήμερα, υποστηρίζει ότι είναι πολυπράγμων αλλά πάνω και πρώτα απ' όλα βάζει την οικογένειά της.


1-florinda-petruzzellis-instagram

Είσαι ευχαριστημένη από τη μέχρι τώρα πορεία σου στην τηλεόραση;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Κατάφερα να διαχειριστώ κάποια πράγματα, είχα τύχη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πορεία μου».

Πώς προλαβαίνεις να συνδυάζεις δουλειά και οικογένεια;

«Τα προλαβαίνω και τα κάνω όλα. Έχω πρόγραμμα και προσπαθώ να γεμίζω τις ώρες μου με ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Θέλω να είμαστε μαζί, να γελάμε, να περνάμε ωραία, να γεμίζω την ημέρα μου. Κάνω πάρα πολλά πράγματα. Μου αρέσει να είμαι σε εγρήγορση. Το να βαριέμαι με σκοτώνει».


1-florinta-petroutseli-arhs-goutos-1

Ήθελες από μικρή να γίνεις μητέρα;

«Μέχρι που γέννησα, δεν είχα σκεφτεί ποτέ αν ήθελα να κάνω παιδιά. Πίστευα ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Δεν με απασχόλησε ποτέ εάν θα παντρευτώ, δεν έχουμε καν παντρευτεί με τον άνδρα μου. Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο. Μου δημιουργούσε πάντα στρες αυτή η ιστορία με τον γάμο και τα παιδιά. Ο άνδρας μου, βέβαια, είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Με εμψυχώνει όταν νιώθω πεσμένη».

Είναι ο άνθρωπος που ζητάς την άποψή του και στα επαγγελματικά;

«Είναι πολύ εύστοχος, εμπιστεύομαι τη γνώμη του, έχει ορθή σκέψη και επιχειρηματολογεί όσον αφορά την άποψή του».