Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μετά το έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης.  

Στο εν λόγω στιγμιότυπο φαίνεται το χέρι της Δανάης Μπάρκα να είναι ενωμένο με αυτό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ενώ στη λεζάντα αναφέρεται: «Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ' αγαπώ».

danai-mparka

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί (22/3) η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το περιστατικό, λέγοντας: «Βαράει από το πρωί το κινητό μου. Λοιπόν, είμαι καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γιατί νομίζω ότι από χθες και σήμερα το πρωί πια έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως αλήθεια, είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση. Βρέθηκε - τώρα όλα αναλυτικά από βδομάδα θα δω τι θα μπορούμε να πούμε, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του - ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί είναι γιατί τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό, αλλιώς.. και εμείς χθες είδατε δεν είπαμε κάτι».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d004dwxq66o9)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ τον είδα. Κάναμε και τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα, ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς αν μη τι άλλο. Αλλά, γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν».

Επίσης, αποκάλυψε: «Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Είναι εκτός κινδύνου. Είναι σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται. Τα νεότερα φαντάζομαι θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Βγήκε και η ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις».

 «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νομίζω και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα» σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

Τέλος, κλείνοντας το θέμα είπε: «Ήταν κάτι που έγινε εντελώς ξαφνικά. Ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Ήταν εντελώς τυχαίο, γρήγορο και ξαφνικό. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις, τις οποίες θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να μοιραστεί. Τολμώ να πω τέλος καλό, όλα καλά, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».