Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Ανδρέας Γεωργίου.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου κι εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.gr, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ενημερώσει το στενό του περιβάλλον πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του ερχόμενου φθινοπώρου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει δημόσια κάποια ανακοίνωση από το γνωστό δημιουργό.

Πώς γνωρίστηκαν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου

Ανδρέας και Σιμώνη γνωρίστηκαν πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ». Σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση του ηθοποιού-σκηνοθέτη και της make-up artist πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά εκείνοι κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι. Το ειδύλλιό τους είχε γίνει γνωστό τον Νοέμβριο του 2018, ενώ την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει.

Παρά την κρίση στη σχέση τους, όμως, αποφάσισαν να επανασυνδεθούν.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Σιμώνη Χριστοδούλου ανέβασε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Σιμώνη Χριστοδούλου δουλεύει ως make-up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά πρότζεκτ του Ανδρέα Γεωργίου, μεταξύ των οποίων και η τηλεοπτική σειρά του Mega «Γη της Ελιάς».