Την Χριστίνα Λαμπίρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

Είμαι αντιδήμαρχος πολιτισμού στον δήμο Ραφήνας

«Είμαι αντιδήμαρχος πολιτισμού στον δήμο Ραφήνας, είναι εξαιρετικά δημιουργικό κι έχει στοιχεία της δουλειάς μου. Ποτέ δε με ρωτούσε κάτι παράξενο ο κόσμος που με έβλεπε έξω, μόνο να τους πω για τους καλλιτέχνες. Με τρελαίνει η έκφραση beef, δε μου δίνει χαρά να το βλέπω να γίνεται στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.


Τώρα οι παρουσιαστές είναι το θέμα

«Όταν ήμουν στον αέρα, με στενοχωρούσε πολύ όταν έπρεπε να απαντήσω σε συνάδελφο. Ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι για εμάς, είναι για τον κόσμο. Ένας από τους λόγους που δεν πήγαινα καλά στην τηλεόραση ήταν ότι δεν ήθελα να αναφέρομαι στον εαυτό μου. Τώρα πια οι παρουσιαστές είναι το θέμα και όχι αυτά που κάναμε στο παρελθόν και ασχολούμασταν με τους καλλιτέχνες», ανέφερε στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη.

Δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο σπίτι μου

«Μου έλεγαν οι αρχισυντάκτες "πες για τη δική σου εμπειρία" αλλά δεν μπορώ, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο σπίτι μου. Όταν αποφάσισα να φύγω από την τηλεόραση, δεν υπήρξε καμία παρουσιάστρια που να με πήρε για να με ρωτήσει γιατί το κάνω», τόνισε η Χριστίνα Λαμπίρη.


Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Η κορυφαία δύσκολη στιγμή στο πλατό ήταν όταν ένας καλεσμένος μου δέχτηκε χυδαία επίθεση από άλλον καλεσμένο μου, δεν το διαχειρίστηκα καλά. Με τσάκιζε όταν έπρεπε να διαχειριστώ προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τους βοηθήσω ουσιαστικά. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη που τον είχα αδικήσει πάρα πολύ», σημείωσε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο

«Καμία φορά οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο και νομίζουμε ότι έχουμε μια δύναμη που σου επιτρέπει να λες παραπάνω από όσο είναι το μπόι σου», συμπλήρωσε.

Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου

«Ήμουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση και είχα να διαχειριστώ στον αέρα την απώλεια της μητέρας μου αλλά και του πατέρα μου. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου γιατί άλλαξε τελείως τη ζωή μου».


Μου λείπει πολύ η κόρη μου και τα εγγόνια μου

«Ήταν πολύ αστείο όταν με έπιαναν τα γέλια στον αέρα, δεν μπορούσα σταματήσω. Μου λείπει πολύ η κόρη μου και τα εγγόνια μου γιατί είναι στην Πάτρα. Ήταν αστείο όταν ο εγγονός μου με είδε στην τηλεόραση να παίζω στο "50 – 50’" και με έβλεπε και δίπλα του, μπερδεύτηκε».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της η Χριστίνα Λαμπίρη ξεκαθάρισε ότι: «Δε θα με ξαναδείτε στην τηλεόραση».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: