Η Καλομοίρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, τη Eurovision και τα αρνητικά σχόλια.


«Το τραγούδι της Eurovision είναι υπέροχο»

«Μου αρέσει το ροζ, αλλά στην κόρη μου δεν αρέσει καθόλου. Θέλει να φοράει μόνο μαύρα και καφέ. Το τραγούδι της Eurovision είναι υπέροχο, θα είναι σίγουρα στην πεντάδα. Φέτος μάλλον θα κυκλοφορήσω το dance τραγούδι που είχα ετοιμάσει για τη Eurovision», είπε αρχικά η Καλομοίρα.


«Kάνω σκηνές ζήλιας στον άντρα μου»

«Είναι ο άντρας της ζωής μου. Ναι, είμαι λίγο ζηλιάρα και κάνω σκηνές, αλλά δεν ντρέπομαι. Μια φορά μια φίλη μου μοντέλο τού έστειλε μήνυμα. Έγινε της φωτιάς στο σπίτι και της έβαλα Χ, δεν της ξαναμίλησα», είπε στη συνέχεια η Καλομοίρα.


1-kalomoira-syzygos-zhlia-instagram-1

«Τα παιδιά δεν είναι χαζά, τα καταλαβαίνουν όλα»

«Η αλλαγή στα μαλλιά μου έγινε γιατί είναι η τρέλα του καλλιτέχνη. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, τα καταλαβαίνουν όλα. Ό,τι μου έχει συμβεί στη ζωή, το γυρνάω σε καλό. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν έχω κάνει πλαστικές και γέλαγε. Δεν δίνει σημασία σε όσα γράφονται. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιέστατοι, όλα τα άλλα είναι φώτα», ανέφερε κλείνοντας η Καλομοίρα.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: