Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας αποφάσισε να βάλει η "σωσίας" της Κέιτ Μίντλετον, ύστερα από το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, που τους δείχνει να βγαίνουν από κατάστημα.

Η Χάιντι Άγκαν, η οποία έβγαζε χρήματα με το να υποδύεται την Κέιτ για περισσότερο από μια δεκαετία, είπε ότι πιστεύει «100%» ότι είναι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ στο βίντεο επίμαχο βίντεο που δείχνει την Κέιτ να κουβαλάει μια τσάντα με ψώνια και να περπατάει γρήγορα με τον σύζυγό της - το πρώτο πλάνα της μελλοντικής βασίλισσας μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

heidi_agan

Η Χάιντι, 43 ετών, είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή στο βίντεο καθώς εκείνη την ημέρα έκανε την «άλλη δουλειά» της, ως δασκάλα σε μια ομάδα χορού και μουσικού θεάτρου. «Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες για το αν ήταν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ σε αυτά τα πλάνα και τις φωτογραφίες», είπε στη Mirror.

«Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί καθώς οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν ισχύει. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την στιγμή, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kέιτ και ο Ουίλιαμ σε αυτό το βίντεο. Η Χάιντι πρόσθεσε: «Άρα είναι ζωντανή και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czxxvjwsdp7d)

Η επεξεργασμένη φωτογραφία από το 2022 που «έκαψε» το παλάτι

Το φωτογραφικό πρακτορείο Getty επιβεβαίωσε πως είχε «μαυρίσει» την εικόνα με την Ελισάβετ, είχε προσθέσει δηλαδή ένα σημείωμα που δείχνει πως δεν ήταν 100% γνήσια στην εικόνα που κοινοποιήθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον τον Απρίλιο του 2023 στα 97α γενέθλια της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. «Η Getty Images μπορεί να επιβεβαιώσει ότι σύμφωνα με τη συντακτική του πολιτική έχει τοποθετήσει σημείωμα που αναφέρει ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή» ανέφερε συγκεκριμένα.

Η επίμαχη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' να είναι περιτριγυρισμένη από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της, είχε τραβηχτεί από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στο Balmoral τον Αύγουστο του 2022. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ την έδωσε στη δημοσιότητα στις 21 Απριλίου πέρυσι για να τιμήσει τα 97α γενέθλια της αείμνηστης βασίλισσας που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022.

Μία πιο προσεκτική εξέταση της εικόνας φαίνεται να δείχνει αρκετές ασυνέπειες, συμπεριλαμβανομένης μιας κάθετης γραμμής στη φούστα της αείμνηστης βασίλισσας που δεν ταιριάζει με το συνολικό καρό. Μια σκοτεινή σκιά είναι ορατή πίσω από το αυτί του πρίγκιπα Λούις και ένα παρόμοιο μικρό μαύρο μπάλωμα μπορεί να φανεί πίσω από τον γιακά του πουκαμίσου του Πρίγκιπα Τζορτζ.