Η Μαρία Ιωαννίδου πήρε θέση στην  υπόθεση ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον τραγουδιστή Άρη Μακρή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε μια παράσταση πριν από τέσσερα χρόνια, μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου».

Συγκεκριμένα, η youtuber πριν από κάποιες ημέρες ξαναμίλησε για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, με πολλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υποστηρίζουν ότι ο Άρης Μακρής έχει φωτογραφηθεί ως ο θύτης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czv3p8r7fk0x)

Ειδικότερα, είπε: «Εγώ, όσο τον έζησα στις πρόβες, ήσυχος ήτανε, δεν δημιουργούσε προβλήματα, έχω να πω τα καλύτερα. Ήταν ήσυχος και πραγματικά τον συμπαθώ. Όλη αυτή η φασαρία που γίνεται γύρω από αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Λέω, “τι γίνεται με τον Μακρή, αφού είναι ένα καλό, ήσυχο παιδί”. Το θεώρησα άδικο επειδή τον ήξερα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Κανείς δεν ξέρει στις κρεβατοκάμερες, πίσω από τις κλειστές πόρτες, τι γίνεται. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν είχα αυτή την εντύπωση που έβγαζαν τα κανάλια και ουρλιάζουν και φωνάζουν. Το ψάχνουν πολύ το θέμα γιατί είναι ένας νέος ηθοποιός. Είναι κρίμα. Εμένα προσωπικά, εφόσον με ρωτάτε, έχω την καλύτερη εντύπωση και μου έκανε και εντύπωση όλη αυτή η φασαρία».

Τέλος, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε: «Ας ισορροπήσουμε λιγάκι τα πράγματα, τώρα μπήκε το MeToo στη μέση, μπήκανε διάφορα, αδικούμε ανθρώπους. Να πάνε στα δικαστήρια. Δεν είναι να κάνουμε μεταξύ μας δικαστήρια και να δικάζουμε τον καθένα. Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις, τι μας ζαλίζεις; Αυτό».

Τι προηγήθηκε σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη

Ο Άρης Μακρής θέλησε να διευκρινίσει σχετικά με την κακοποίηση στην οποία έχει εμπλεκεί το όνομά του, όσον αφορά την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, η Άννα Μαρία Βέλλη ρωτήθηκε αν ισχύει η φήμη ότι ο άνδρας που την είχε κακοποιήσει, κάνει παρέα με γνωστή Youtuber και πρώην φίλη της. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ισχύει και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή.

@amiyiamireal Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc ♬ πρωτότυπος ήχος - Amiyiami

Αυτό ώθησε τον τραγουδιστή να δημοσιεύσει μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας τι έχει συμβεί.

Ο Άρης Μακρής τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος «ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη» και ισχυρίστηκε πως όλα αυτά που γράφονται και λέγονται για εκείνον έχουν σκοπό τη δημοσιότητα.

Αρχικά, έγραψε: «Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος».

Τέλος, ο Άρης Μακρής είπε: «Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

Δείτε την ανάρτηση του Άρη Μακρή

View this post on Instagram

A post shared by Aris Makris (@arismakris)

Tι είχε δηλώσει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της

Τον Δεκέμβριο του 2022, παρουσιάζοντας εικόνες της με μώλωπες στο πρόσωπο, η Άννα Μαρία Βέλλη περιέγραψε μία κακοποιητική και βίαιη σχέση που είχε στο παρελθόν.

Κατά την διάρκεια ομιλίας της για λογαριασμό του TEDx, η YouTuber μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος άσκησε σωματική βία πάνω της.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα.

Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες.

Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, προχώρησε στο πιο σκληρό περιστατικό σωματικής κακοποίησής της, λέγοντας: «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία.

Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη».

Τον Νοέμβριο του 2021 η YouTuber ανάρτησε μία φωτογραφία της, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο στιγμιότυπο έχει μία μελανιά στο μέτωπό της. Τη δημοσίευση συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, όπου μιλούσε για το χτύπημα που υπέστη.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami)