Ο Θοδωρής Μαραντίνης συνάντησε τηλεοπτικά την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να δώσει την δική του σαφή απάντηση για πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αλήθεια για τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη


Ξαφνικά δυο άνθρωποι πρέπει να έχουν σχέση

«Όταν κάνεις ένα ντουέτο, υπάρχει και μια παραφιλολογία μετά» υπογράμμισε με νόημα η οικοδέσποινα του talk show για να αποκριθεί ο frontman των Onirama ως εξής. «Όχι πάντα, μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γενικά με ενοχλούν τα κλισέ. Τα κλισέ ότι κάνεις ένα ντουέτο ή κάνεις μια συνεργασία σε ένα σχήμα και ξαφνικά δυο άνθρωποι πρέπει να έχουν σχέση. Το πίσω από αυτό, που είναι όντως ενοχλητικό, είναι ότι υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που στηρίζονται πάνω σε αυτό».


Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, πως κάποιος το σκέφτεται

«Στο να γράψουν δηλαδή κάτι χωρίς να έχουν κάποιο δεδομένο. Γιατί υπάρχουν πράγματα που γράφονται πολλές φορές που έχουν μια βάση. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, πως κάποιος το σκέφτεται ή λέει «τώρα ο Μαραντίνης έκανε ένα ντουέτο με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ας πούμε ότι τα έχουν». Δεν είναι ανόητο τουλάχιστον, αν όχι αντιεπαγγελματικό; Είναι».

Ήταν εντελώς ανυπόστατο και με έφερε σε δύσκολη θέση

«Μου έχει τύχει να ακούσω πράγματα, όχι όμως που ισχύουν, τα οποία έχει πει κάποιος που υποστηρίζει ότι ισχύουν και ξαφνικά να διαρρεύσει ακριβώς η άποψη του. Οπότε αυτό λες "αφού δεν έχει συζητηθεί πουθενά αλλού, δεν το ξέρει κανείς, πως ξέρει τη συγκεκριμένη άποψη κάποιος και το κάνει θέμα σε μια εκπομπή;". Αυτό με την Κατερίνα Παπουτσάκη είναι τελείως εκτός. Ήταν εντελώς ανυπόστατο και με έφερε σε δύσκολη θέση, όπως ξέρω ότι έφερε και την Κατερίνα, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε παιδιά και ξαφνικά γράφεται κάτι το οποίο μεγεθύνεται αρκετά χωρίς κανένας να το ψάξει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Θοδωρής Μαραντίνης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: