Για το μωρό που περιμένει να υποδεχθεί με τον DJ Stephan μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού και την αποβολή που είχε βιώσει στο παρελθόν, η οποία την είχε επηρεάσει πάρα πολύ στην ψυχολογία της.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Προέκυψε αυτό, έγινε τελικά το όνειρό μας», είπε αρχικά.

Για την αποβολή της, περιέγραψε: «Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, είχα αποχή. Ήταν πλήγμα για μένα αλλά ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Στις 6 βδομάδες είχαμε την αποβολή, έκλαιγα καθημερινά, γιατί περίμενα να πάει καλά. Ακόμα με πληγώνει αυτό. Την ημέρα της αποβολής το ένιωσα. Είχε προηγηθεί να πάω σε ένα live του Κώστα και δεν ένιωθα καθόλου καλά, είχα μία ανακατωσούρα. Μετά από δύο ημέρες μας είπε ο γιατρός ότι δυστυχώς δεν χτυπάει η καρδούλα του μωρού».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχαν περάσει δύο μήνες και δεν γινόταν, γιατί μετά την απόξεση υπάρχει ένα κενό διάστημα, που πρέπει να περιμένεις για να το ξανακάνεις, για να πιάσει το μωράκι. Και στον τρίτο μήνα, εκεί που είχα πάρει λίγο τα πάνω μου με την ψυχολογία, πιάσαμε το μωράκι. Ο Κώστας με γέμιζε με τεστ και δεν ήθελα να ξανακάνω τεστ, με το ζόρι. Ε, κάποιο τεστ τελικά από αυτά, είδα ξαφνικά μία γραμμούλα στο τεστ εγκυμοσύνης, φωνάζω, ουρλιάζαμε, ήταν τεράστια χαρά. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να αποδεχτείς και να προσέχει ο ένας και ο άλλος να πάει καλά».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu81kjum66h)

 

Για το παιδάκι της, σημείωσε: «Θέλω να είμαι υπεύθυνη μαμά, όχι πιεστική μαμά και θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου με ωραία πρότυπα και της οικογένειας. Και ελπίζω να κάνω ένα παιδί που το καμαρώνω. Θέλω η κοινωνία να αντιμετωπίσει το παιδί μου όπως το κάθε παιδί και να το αγαπήσει».

Έλενα Τσαγκρινού: Θα κάνουμε πολιτικό γάμο με τον Stephan

Για τον επερχόμενο γάμο με τον σύντροφό της, η Έλενα Τσαγκρινού ανέφερε: «Θα κάνουμε πολιτικό γάμο, τώρα όπου να 'ναι. Και μάλλον θα κάνουμε βάφτιση μαζί με θρησκευτικό».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Έχω δεχθεί σχόλια μίσους για την εμφάνισή μου αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να απαντάω, θεωρώ ότι μετά ανοίγεις δίαυλο επικοινωνίας με άτομα που δεν τα ξέρεις και θα ανοίξεις ένα διάλογο που θα διαιωνίζεται. Αν διαβάσω hate comments με επηρεάζουν, μου χαλάνε τη μέρα».

Τέλος, ολοκλήρωσε: «Ο κόσμος έχει άποψη και πρέπει να έχει αλλά ένα πράγμα δεν δέχομαι να ακούω, ότι είμαι άφωνη και ότι πρέπει να πάω να κοιτάξω τα αυτιά μου και τέτοια. Θεωρώ ότι αυτό το πράγμα θα με πείραζε».