Για πρώτη φορά μητέρα έγινε πριν λίγες ημέρες η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και γνωστό ψυχολόγο, Νίκο Ράικο.

Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου,  με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι της, αλλά και ένα μακροσκελές κείμενο γεμάτο ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Λίγες ημέρες μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε βίντεο στα Instagram Stories της για να απαντήσει στα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε από άλλες γυναίκες, με αφορμή τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

«Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει… Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ότι αυτό το ταξίδι προς την μητρότητα είναι διαφορετικό, ξεχωριστό και μοναδικό για κάθε μία από εμάς, όπως είμαστε και εμείς ξεχωριστές και μοναδικές. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που διαρκεί. Σίγουρα αν καθόμασταν σε ένα δωμάτιο και λέγαμε τις ιστορίες μας, τουλάχιστον εγώ οι γυναίκες που γνώρισα, ώσπου να γίνω και εγώ μανούλα, όλες είχαμε μια διαφορετική ιστορία να διηγηθούμε στην άλλη.

Ο κοινός μας παρονομαστής ήταν ότι στο τέλος όλες τα καταφέραμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν για όλες το ίδιο εύκολα, ή το ίδιο δύσκολα. Είναι ένα διαφορετικό ταξίδι για την κάθε μία από εμάς. Δεν μπορώ να συμβουλεύσω, δεν είμαι της συμβουλής, είναι πολύ προσωπικά αυτά τα πράγματα. Το κοινό μας είναι ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Πρέπει να το θέλεις και να το πιστεύεις πάρα πολύ, δεν έχει σημασία πόσο χρόνο θα πάρει» είπε, μεταξύ άλλων, η  Αντιγόνη Κουλουκάκου.