O Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά την παρουσία του στο Δασαρχείο για την ένσταση αναφορικά με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που είναι χτισμένο σε δασική περιοχή.

Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια

Σχετικά με τη συνάντηση που είχε, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Οι άνθρωποι της επιτροπής ήταν πολύ ευγενικοί. Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να μας σκεπάζουν παρορμητικά και να αντιδράμε με βία, είμαι αδικαιολόγητος. Ελπίζω η υπόθεση να εξελιχθεί καλά», δηλώνει ο ηθοποιός.


Τα επιχειρήματα της επιτροπής δεν τα κατάλαβα

«Τα επιχειρήματα της επιτροπής ήταν άψογα, αν και δεν τα κατάλαβα, ειδικά τα δικά τους τα ενδοϋπηρεσιακά, κωδικά που λένε μεταξύ τους οι δασολόγοι», πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης για την εξέταση της υπόθεσής του από το Δασαρχείο.

Την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις

Σχετικά με τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, ο Σταμάτης Γαρδέλης σχολίασε: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι επειδή έχασα τη δύναμή μου αλλά επειδή τη βρήκα για να μιλήσω σχετικά με κάτι που με ξεπερνούσε. Υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα άνθρωποι που εμφανίστηκαν δίπλα μου ως φίλοι, αλλά δεν ήταν, το εκμεταλλεύτηκαν. Την πραγματική φιλία δεν την φωνάζεις, όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις. Η οικογένειά μου είναι πάντα δίπλα μου».

Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση

Για τις επαγγελματικές του προτάσεις που δέχεται, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε: «Η συνεργασία με τον Όμηρο Ευστρατιάδη προχωράει χαλαρά. Το τηλέφωνο τις πιο πολλές φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις, παρά για δουλειά. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση, μ' αρέσει πάρα πολύ. Δεν ήμουν ποτέ καλός στα κοσμικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: