Στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου έδωσε συναυλία o André Rieu, βρέθηκε η  Γιάννα Αγγελοπούλου, συνοδευόμενη από την κόρη της, Καρολίνα Αγγελοπούλου, και την εγγονή της, Γιάννα Αμβροσίου. Ο «βασιλιάς των βαλς» βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για δύο μοναδικές συναυλίες: χθες και σήμερα.

Στην ίδια συναυλία χθες ήταν και ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη σύζυγό του, με τους οποίους φωτογραφήθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου. Εκεί βρέθηκε, επίσης, ο Δημήτρης Καίσαρης με τη σύζυγό του.

tom_0048
tom_0406
tom_9611
tom_9619


André Rieu: O «βασιλιάς των βαλς» για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο André Rieu είναι παγκοσμίου φήμης Ολλανδός βιολιστής και μαέστρος και συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους κλασικούς καλλιτέχνες, γι' αυτό και οι δύο του συναυλίες -ένα πραγματικό υπερθέαμα- ήταν sold out.

Ο μοναδικός σολίστ είναι γνωστός για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μεταφέρει τους θεατές σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς οδηγεί την υπέροχη ορχήστρα του Johann Strauss, τη χορωδία και πολλούς διεθνείς σολίστ, σε ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τα κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, μελωδίες και τραγούδια από ταινίες, όπερα και μουσική.

Eίναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς στον κόσμο, έχοντας πουλήσει 40.000.000 άλμπουμ και είναι γνωστός για τις υψηλής ενέργειας ρομαντικές και χαρούμενες ερμηνείες του.

Οι συναυλίες του συχνά περιλαμβάνουν εκθαμβωτικά σόου με φώτα, περίτεχνα κοστούμια και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, καθιστώντας την κάθε μία από αυτές πραγματικά μοναδική και καθηλωτική εμπειρία.

O ίδιος πριν έρθει στην Ελλάδα δήλωνε: «Τα συναισθήματα είναι το κλειδί! Όταν ένα μουσικό κομμάτι αγγίζει την καρδιά μου, ξέρω ότι θα αγγίξει και την καρδιά σου. Ανυπομονώ να επισκεφθώ επιτέλους το αθηναϊκό κοινό τον Μάρτιο με την ορχήστρα μου και πολλούς διεθνείς σολίστ. Ελπίζω να σας δω όλους να τραγουδάτε και να χορεύετε στους διαδρόμους! Με πολλή αγάπη!».

tom_9596


Ειδική καλεσμένη σε αυτή την περιοδεία είναι η 15χρονη Emma Kok, η οποία έγινε viral με πάνω από 60.000.000 προβολές σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, για τη διασκευή της «Voilà» του γαλλικού τραγουδιού ESC από την Barbara Pravi.

Οι συναυλίες του είναι επίσης μια οπτική απόλαυση, τόσο από το θέαμα του ίδιου και των μουσικών που βγαίνουν μέσα από το πλήθος και ανεβαίνουν στη σκηνή στην αρχή της συναυλίας, όσο και για τα πολυτελή κοστούμια και το τεράστιο video wall που προβάλλει εντυπωσιακά πλάνα σε κάθε τραγούδι.


André Rieu ft. Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepherd