Για τις δύσκολες στιγμές που βιώσαν την περίοδο που έχασαν το πρώτο τους μωράκι μίλησαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan.

Το ζευγάρι μέσα από το podcast του περιέγραψε το δραματικό εκείνο λεπτό που ο γιατρός τούς ανακοίνωσε πως δεν ακούει την καρδούλα του εμβρύου.

«Η πρώτη μας εμπειρία ήταν τον Μάιο, όταν η Έλενα έμεινε πρώτη φορά έγκυος. Ξεκινήσαμε χαρούμενοι, μια πολύ ωραία ημέρα, με ωραία διάθεση, και πήγαμε στον γιατρό να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα. Καρδούλα δεν ακούσαμε».

«Και βλέπουμε τον γιατρό που δεν μιλάει καν κι έχει μείνει παγωτό. Μας λέει “παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα”».

«Μας είπε ότι δυστυχώς πρέπει να ρίξουμε το έμβρυο, ήμασταν στην 6η με 7η εβδομάδα», συνέχισε ο dj Stephan και η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού πρόσθεσε: «Ήταν μια σοκαριστική στιγμή γιατί δεν περιμέναμε ότι θα πάει κάτι στραβά. Ως πρώτη φορά μανούλα, ένιωθα ότι το κουβαλάω εγώ αυτό το βάρος. Ξαναπροσπαθήσαμε απευθείας, δεν το αφήσαμε κάνα χρόνο μετά. Τον Αύγουστο γεννάμε».

Πριν από λίγο καιρό ευτυχισμένη και νιώθοντας πλέον ασφαλής ανακοίνωσε η Έλενα Τσαγκρινού  την εγκυμοσύνη της.

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολλή προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή απ' όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ να σταθεροποιήσουμε το μωράκι. Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν από λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής, που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε… κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες… Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα "αποβολή" και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας».