Τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στη Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του στο Youfly.com, την Τετάρτη 13/03/2024.

Δείτε ακόμη -

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μαρίας Κορινθίου στο «Χαμογέλα και πάλι», τόνισε πως η ηθοποιός δεν έκανε καμία ουσιαστική δήλωση, λέγοντας για μια ακόμη φορά όσα γνωρίζουμε.




Πήγε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της φίλης της

«Ότι πήγε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της φίλης της, Σίσσυς Χρηστίδου (άρα, ήθελε να νιώθει ασφάλεια τηλεοπτικά). Ότι κάθισε στο πάνελ, άρα έκτακτα – όχι ως βασική καλεσμένη στον καναπέ. Ότι (συνεπώς) πήγε εκεί απρογραμμάτιστα για να πει/απαντήσει σε κάτι συγκεκριμένο. Ότι υποθέσαμε λοιπόν, πως θα απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύπτοντας (επιτέλους) το λόγο που την ανάγκασε να φύγει απ’ την εκπομπή «Το Πρωινό» 10 μόλις μέρες πριν την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν.

Οι σχέσεις της με τα στελέχη του ΑΝΤ1 παραμένουν οι καλύτερες

Ότι η ίδια η Μαρία αναφερόμενη στη συγκεκριμένη αποχώρηση στο παρελθόν έχει κατά καιρούς δηλώσει πως, αυτή οφείλεται σε 3 συγκεκριμένα πρόσωπα στην εκπομπή που τη ζόρισαν. Ότι επίσης, η Μαρία έχει πολλές φορές έως τώρα διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως, οι σχέσεις της με τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήταν και παραμένουν οι καλύτερες.

Η Μαρία Κορινθίου μιλούσε χωρίς να πει τίποτα

Ότι παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου πως η αποχώρηση της Μαρίας ήταν απομάκρυνση, με την απόφαση να ανήκει στο κανάλι. Ότι, με βάση τα παραπάνω, το μικρό μου το μυαλό δε μπορεί να καταλάβει: Πώς την απέλυσαν, αφού την εκτιμούν;
ότι συμπερασματικά: Ή εγώ είμαι χαζός (το πιο πιθανό), ή κάποιος απ’ τους δύο δε λέει την αλήθεια. Ότι 9 μήνες μετά και, αφού ο Γιώργος αναφέρθηκε σ’ εκείνη, η Μαρία πήγε ως «εμβόλιμη καλεσμένη» στο «Χαμογέλα Και Πάλι». Ότι η Μαρία Κορινθίου μιλούσε 10’ για το θέμα, χωρίς να πει τίποτα συγκεκριμένο, ή καινούριο.

Εμάς ρωτάς, ρε Μαρία;

Ότι το μόνο που ειπώθηκε (και μάλιστα με ονόματα) ήταν η διάψευση των λεγομένων του Γιώργου περί απομάκρυνσης και η διαβεβαίωση για τις καλύτερες των σχέσεων που έχει η Μαρία με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Ότι η Μαρία επέμενε να αναρωτιέται γιατί ο Γιώργος Λιάγκας επανέρχεται στο θέμα «ένα χρόνο μετά». Εμάς ρωτάς, ρε Μαρία; Εσύ, δεν πήγες εκεί να μας πεις;», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το εν λόγω κείμενο προβλήθηκε και στο «Πρωινό ΣουΣού» με την Ελένη Τσολάκη. Η Λίτσα Πατέρα όμως απάντησε για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό». 
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεται, στο "Πρωινό" υπάρχει ηρεμία», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: