Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Σάσα Μπάστα το βράδυ της Δευτέρας 11/03/2024 που βρέθηκε σε εκδήλωση με διάσημους καλεσμένους, και το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που διαβάζει κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή, το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει η ίδια.

Ρε φίλε, ρώτησέ με κάτι ουσιαστικό

«Γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος και χωρίζω. Το πιο αρνητικό σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι "έχεις κάνει πλαστικές;" και λέω όχι, με τσίμπησε μέλισσα. Ρε φίλε, φτάνει με αυτή την κασέτα, ρώτησέ με κάτι ουσιαστικό. Πιστεύεις ότι έχω κόμπλεξ να το παραδεχτώ;», είπε η Σάσα Μπάστα.


1-sasa-basta-2

Για το τραγούδι «Ζάρι» και τη Μαρίνα Σάττι

Όσον αφορά στο τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2024 η Μαρίνα Σάττι, η Σάσα Μπάστα δεν μάσησε τα λόγια της.

«Νομίζω ότι όλοι, στο πρώτο άκουσμα του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι ήμασταν "εε;". Είμαι σίγουρη όμως ότι από αυτό που είδα τουλάχιστον, που είδα και μια χορογραφία και έπαθα σοκ, ότι θα πάει καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: