Στο σπίτι βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος πέρασε σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο ηθοποιός ένιωσε πόνο στο στήθος, τον οποίο ευτυχώς δεν αγνόησε, όπως είπε ο ίδιος, και υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο ίδιος νοσηλεύτηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», ενώ στο πλευρό του είχε τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του, αλλά θα πρέπει να ξεκουραστεί και να προσέχει τη διατροφή του. Όπως είναι φυσικό σε τέτοια περιστατικά, ο ασθενής πρέπει να ακολουθεί ειδική διατροφή προκειμένου να θωρακίσει την υγεία του.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την ίδια τη Δέσποινα Βανδή στο νοσοκομείο, έπειτα από έντονους πόνους στο στήθος. Χθες το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το παρασκήνιο της περιπέτειας υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και αποκάλυψε την ψυχολογική φόρτιση της Δέσποινας Βανδή λίγο πριν από το live του «J2US».

«Την Παρασκευή σάς αποκάλυψα ότι εμείς είχαμε το ρεπορτάζ από το πρώτο βράδυ που πήγαν στο νοσοκομείο. Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο άνθρωπος ένιωσε την ενόχληση, ενώ ήταν σπίτι και τον πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, έτυχε να είναι ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες φυσικά δεν θα παίζαμε ποτέ, γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή φαινόταν φανερά αγχωμένη και συγκινημένη στην αναμονή στις καρέκλες, εκεί που έχουν πάρει τον άνθρωπο σου να τον εξετάσουν. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια δίπλα του και τον στήριξε. Εκείνος αρχικά πήγε να υποτιμήσει και υποβαθμίσει αυτό που συνέβη, αλλά εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και τελικά πήγαν όλα καλά κι ευτυχώς που είχαμε αυτή την εξέλιξη» είπε αρχικά, δίνοντας το παρασκήνιο από τις δύσκολες ώρες του ζευγαριού.

«Τώρα θα σας αποκαλύψω για πρώτη φορά ένα άλλο παρασκήνιο από το “J2US”. Είναι έτοιμη βαμμένη η Δέσποινα κι έτοιμο να ξεκινήσει το show και κάνει την ανάρτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης που της είπε “σ’ αγαπώ”, θέλοντας να δείξει δημόσια την ευγνωμοσύνη του.

Τότε πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα, συγκινείται από την ανάρτηση, ήταν και συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το make-up, αφού άρχισε να δακρύζει, ξαναπήγε να βαφτεί και ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά».