Τη δική του έμμεση απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου στο «Χαμογέλα και Πάλι» για το τέλος της συνεργασίας τους στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας πόσο περήφανος είναι για την ομάδα του.

«Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με διάφορα τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα», είπε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου για ακόμη μια φορά διαφώνησε με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα, ότι ήταν απόφαση της διοίκησης να βρεθεί εκτός της πρωινής εκπομπής.

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Μαζί τους και συζήτησα και αφού αποχώρησα. Καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε και τα συμβόλαια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.