Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» για το Survivor, όπου κι είχε συμμετάσχει στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, δεχόταν απειλές.

Η Καρολίνα Καλύβα δήλωσε αρχικά: «Το φετινό Survivor με άγγιξε, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν οι μονομαχίες. Είναι πιο αγωνιστικό, πιο δίκαιο θα έλεγα. Ναι, οκ να λέει και το κοινό την άποψή του, αλλά γιατί να σε βγάζει εκτός; Να μένει ο καλύτερος αγωνιστικά».

Καρολίνα Καλύβα: Μπήκα σε ένα περιβάλλον κακό, αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ που συμμετείχα στο Survivor 


Όσο για την ίντριγκα που επικρατεί στο ριάλιτι επιβίωσης, η Καρολίνα Καλύβα είπε: «Είναι ένα ριάλιτι, που σημαίνει ότι βλέπεις την καθημερινότητά σου μέσα από το γυαλί, πώς ζεις και συμμερίζεσαι καθημερινά τα προβλήματα. Δεν είναι όμως, η ίντριγκα το νούμερο ένα θέμα. Το βασικό είναι το αγωνιστικό. Μάχεσαι για να φας και να επιβιώσεις. Μετά στρώνεις και χαρακτήρα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τα μηνύματα που δεχόταν μετά την αποχώρησή της από το Survivor. «Όταν βγήκα από το παιχνίδι, την πρώτη βδομάδα δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου, γινόταν ένας χαμός. Ήταν δύσκολη πίστα αλλά δεν με τρόμαξε, πιο πολύ με σόκαρε», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μπήκα σε ένα περιβάλλον κακό, αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ που συμμετείχα στο Survivor, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ούτε μετάνιωσα για πράγματα που είπα, οι πεποιθήσεις μου δεν άλλαξαν. Άλλαξε όμως η ψυχολογία μου, να είναι καλά η ψυχοθεραπεύτριά μου έναν χρόνο τώρα».