Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε σε σύνδεση στην «Super Κατερίνα» για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για ένα video της Super Κικής όπου μιλούσε με ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια για τον ίδιο. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε σε υψηλούς τόνους για την τηλεοπτική του έκθεση, παραθέτοντας μία σειρά από ερωτήματα.

Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο

«Θέλω να βάλω ένα ερώτημα. Ποιος ήταν ο πρώτος τον λίθον βαλέτω; Ποιος δίνει δικαίωμα για σχολιασμούς, όπου κάποιοι σχολιασμοί εκτροχιάζονται; Στο λέω απερίφραστα και με αγάπη Μαυρίκιε και το έχεις δει και εκ του σύνεγγυς. Εσύ Μαυρίκιε. Γενικότερα πήρες το οτιδήποτε και προσπαθείς να το κάνεις κάτι εκβιάζοντάς το και να το κάνεις τηλεοπτικό συμβάν τραβώντας το από τα μαλλιά. Έπαιρνες το οποιοδήποτε θέμα, όπως το να παντρευτείς και το έκανες αναστάσιμο γεγονός τηλεοπτικού τύπου και δημόσιου λόγου για να υπάρχουμε, να λέμε και να σχολιάζουμε. Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Προσβάλλεις τον καλεσμένο

«Προσβάλλεις τον καλεσμένο αυτήν τη στιγμή» ανέφερε σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Δεν τον προσβάλλω, τον διασφαλίζω. Η δράση φέρνει αντίδραση. Αν ρίχνεις λάδι στη φωτιά, θα δεις 10 Κικές»


Την επόμενη θα το κλείσω

«Από σεβασμό στον Ανδρέα Μικρούτσικο περιμένω να βάλει μία τελεία γιατί θεωρώ αδιανόητο αυτό που ακούω τώρα. Εγώ εξέφρασα τη χαρά μου και την ανυπομονησία μου ότι θα γίνω πατέρας και εσύ δίνεις ελαφρυντικό σε αυτό το κορίτσι; Εσύ μου λες ότι την επόμενη που θα με πάρουν από την εκπομπή και μου πούνε να ασχοληθούμε να το κλείσω» απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που δεν περίμενε να ακούσει όλα αυτά.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν στην εκπομπή:

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αδιανόητος χαμός με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Έκλεισε τη σύνδεση με όσα άκουσε

Τον προσέβαλες Ανδρέα μου

«Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτό ούτε εγώ θα έβγαινα στην εκπομπή μου. Τον προσέβαλες Ανδρέα μου» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αισθάνομαι ότι με δίκασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Αισθάνομαι ότι με δίκασε σήμερα στην εκπομπή σας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ανδρέα αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτό που έκανες σήμερα» είπε απογοητευμένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και έκλεισε γρήγορα τη σύνδεση.

Τι είχε προηγηθεί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Super Κική

Τη δική της απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου θέλησε να δώσει εκ νέου η Super Κική μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή youtuber και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου λέγοντας πως δεν αντέχει την κοροϊδία, χωρίς ωστόσο να αμφισβητεί πως με την Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν καλοί γονείς.

«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δεν ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρε μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει ρεζίλι

Μαυρίκιε, φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του, αλλά όχι έτσι όπως νομίζει. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μην πω τι λέει ψέματα.

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέτα τι μας λέει τώρα αυτός. Δεν μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εν τω μεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω. Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δεν θα κοροϊδεύεις εσύ, ρε φίλε, την Κική», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Super Κική.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Όπως είπε, όλο αυτό που γίνεται προσβάλλει τόσο τον ίδιο, ενώ διαταράσσει και την ψυχολογία της εγκυμονούσας συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση, και στο μέλλον μπορεί να βλάψει και το παιδί του.