Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Άννα-Μαρία Βέλλη, ρωτήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για το πώς ήταν εκείνη ως χαρακτήρας, αλλά και για το αν γνώριζε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη - Άννα-Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της: "Έχω φωτογραφίες, μηνύματα και τηλέφωνα που αποδεικνύουν όσα έχουν συμβεί"(Βίντεο)

«Επειδή είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα, το αν σας πω εγώ τώρα τι άνθρωπος είναι μια κοπέλα με την οποία έχω συνεργαστεί, νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν κοπάσει, θα σας το πω», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.


Δείτε επίσης - Άρης Μακρής: Ο λόγος που απάντησε στις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα-Μαρία Βέλλη - "Πρέπει να λήξει αυτό" (Βίντεο)

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα

«Έχω ακούσει περίπου ότι έχετε ακούσει και εσείς για την κακοποιητική σχέση της Άννας-Μαρίας, από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα πράγματα. Το MeToo είναι μια ιστορία πολύ σοβαρή, είμαι υπέρ της άποψης να την αντιμετωπίζουμε και σοβαρά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε. Θα πρέπει τα θύματα να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην Αστυνομία. Δυστυχώς μένουμε στη συζήτηση. Αυτό δεν πηγαίνει στην Άννα-Μαρία, πηγαίνει σε όλα τα θύματα», συμπλήρωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: