Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της showbiz.

Ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε στην σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δηλώνοντας πως η σχέση τους ήταν νορμάλ.

«Είμαι έτοιμος να μπω σε μία καινούργια σχέση. Αυτόν τον καιρό φλερτάρω κυρίως με τις δουλειές μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν ερχόταν ένας νέος έρωτας θα ήθελα να με στηρίζει, να έχει σεβασμό, αγάπη και κατανόηση», είπε o Στάθης Σχίζας.

Τρύφωνας Σαμαράς

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός η μητέρα του έντυνε εκείνον και τον αδερφό του καουμπόηδες. Μάλιστα, ο γνωστός κομμωτής κυκλοφορεί ένα νέο παιδικό τραγούδι με τίτλο «Πιπίλα»

Γιώργος Μανίκας

«Έχω ντυθεί γυναίκα για αποκριάτικο πάρτι και με ενοχλούσαν πολύ, τα τακουνιά, οι βλεφαρίδες, το κραγιόν και τα μαλλιά», είπε ο Γιώργος Μανίκας.


H Τραϊάνα Ανανία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Σέξι για μένα είναι ένα βλέμμα. Δεν με φλερτάρουν όταν βγαίνω έξω», είπε η Τραϊάνα Ανανία, συμπληρώνοντας πως την στενοχώρησαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ήμουν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και δεν συναντήθηκα καθόλου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μάλλον κάποιοι φρόντισαν να μας προστατέψουν. Με στεναχώρησαν οι δηλώσεις του και σας ζήτω ως χάρη να μην το αναπαράγουμε άλλο», είπε Τραϊάνα Ανανία.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Στον Κωνσταντίνο Βασάλο αναφέρθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, δηλώνοντας πως έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου.

«Από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν γίνεται να μην σχολιαστούν τα λεγόμενά του. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος την τελευταία διετία έχει πάει στο άλλο άκρο, σαν να έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου».

Μικαέλα Φωτιάδη

«Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με στεναχώρησε που ρώτησαν τον 6χρονο γιο μου στο σχολείο “γιατί χτυπήσαν τη μαμά σου;”», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: