Μια έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος τον κάλεσε στο τηλέφωνο την ώρα του γυρίσματος του «The 2night Show», με τους δύο τους να έχουν έναν άκρως απολαυστικό διάλογο on air.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή του τη Ματίνα Νικολάου, στενή συνεργάτιδα και φίλη του Νίκου Μουτσινά, με τη συζήτηση ανάμεσά τους να πηγαίνει στον παρουσιαστή που φέτος απέχει τηλεοπτικά.

Δείτε ακόμη - Ματίνα Νικολάου: "Δεν ήμουν σίγουρη γι' αυτό που πήγαινα να κάνω με τη Βάνια" (Βίντεο)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε, τότε, να καλέσει τηλεφωνικά τον Νίκο Μουτσινά, με τους δύο τους να έχουν στη συνέχεια έναν χιουμοριστικό διάλογο, με εκατέρωθεν «βέλη» και πειράγματα.

Ο χιουμοριστικός διάλογος με τον Νίκο Μουτσινά

«Νίκο; Φοβερό ρε φίλε. Δεν το περίμενα ότι θα το σηκώσεις. Είναι φοβερό. Είμαστε στον "αέρα" του "The 2night Show", έχω τη Ματίνα καλεσμένη και είπα να πάρω να δω τι κάνεις», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Μουτσινά.

Έφυγα για να μπορέσουμε να είμαστε άνετα οι δυο μας

«Αποκλείεται, δεν το πιστεύω ότι είσαι ακόμη στον "αέρα". Πίστευα ότι θα ακολουθούσες, εγώ έφυγα για να μπορέσουμε να είμαστε άνετα οι δυο μας», απάντησε ο Νίκος Μουτσινά, με τους τρεις τους να ξεσπούν σε γέλια.

Νίκος Μουτσινάς: Τελειώνει το καθισιό σιγά - σιγά

«Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου», συνέχισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον Νίκο Μουτσινά να του απαντά «μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό σιγά - σιγά», αποκαλύπτοντας ο Νίκος Μουτσινάς ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζει την τηλεοπτική επιστροφή του.

Αρναούτογλου: Σου εύχομαι να μην βρεθείς απέναντί μου στην τηλεόραση

«Μας έλειψες. Μόνο απέναντί μου να μην βρεθείς στην τηλεόραση, σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ. Θα φύγω πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος. Κάποιος θα φύγει πρώτος, δεν πειράζει, ας είμαι εγώ. Θα έρθεις στο μνήμα μου, θα μου πετάξεις χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια, και όταν ακούσεις αυτό που είχα να σου πω θα λες "γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;"», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Για αυτό δεν έρχομαι

«Θέλω να βρεθώ μαζί σου στην τηλεόραση πια. Πω, πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό, έλεος. Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, για αυτό δεν έρχομαι», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σημειώνει γελώντας ότι «να ξέρεις Νίκο ότι όταν σου δείξω, θα την ακούσεις κιόλας».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: