Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τον «Σασμό» στον οποίο συμμετέχει, τον θάνατο της μητέρας της και την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

1-xrhstina-xeila-famelh-video-sasmos-spoiler-instagram
Δείτε ακόμη - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Φωτογραφήθηκε ως Μαρία Κάλλας (Εικόνες - Βίντεο)


Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το spoiler που έδωσε για τον «Σασμό»

Αρχικά, για το spoiler στη σειρά αποκάλυψε: «Κάποιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή του Αστέρη. Στη σχέση αυτή δεν μπαίνει τίποτα ανάμεσα. Θα μπει και όπως θα μπει θα προσπεράσει. Δεν ξέρω ακριβώς. Έχουμε περάσει τα πάντα, σ΄ αυτή τη φάση είμαστε ήρεμοι. Νομίζω τα μεγαλύτερα εμπόδια αυτό το ζευγάρι πέρασε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στην αρχή δεν χαιρόμουν την επιτυχία μου

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία που έχει γνωρίσει λόγω της σειράς «Σασμός», λέγοντας: «Στην αρχή δεν χαιρόμουν την επιτυχία μου, ήμουν πολύ αγχωμένη. Από το άγχος και την πολύ δουλειά δεν έβγαινα λίγο έξω να πω "ωραία, όμως κιόλας που σου συμβαίνει αυτό στη ζωή σου". Τώρα το απολαμβάνω», είπε στη συνέχεια η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.


Με τον Ορφέα Αυγουστίδη έχουμε αγαπηθεί

1-xrhstina-xeila-famelh-video-sasmos-spoiler-instagram-3
Ενώ, για τις ερωτικές σκηνές με τον Ορφέα Αυγουστίδη σχολίασε: «Ήταν από τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων της 1ης σεζόν. Είχαμε πάει στην Κρήτη. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν με ήξερε. Ήταν λίγο αμήχανο. Τώρα, έχουμε αγαπηθεί, έχουμε γίνει οικογένεια», σημείωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Το σπίτι μου είναι ο χώρος της εργασίας μου

Τέλος, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε στο σπίτι των Βρουλάκηδων, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν είναι το πατρικό της σπίτι.

«Μετά από τον θάνατο της μάνας μου, κάπως έκλεισε το σπίτι, φύγαμε, μεγαλώσαμε. Ήταν η πρώτη φορά που είδα το σπίτι με τόσο κόσμο. Ήταν συγκινητικό ότι είδα το σπίτι, μου έσκασαν αναμνήσεις, είδα το σπίτι να έχει ζωή πάλι μετά από τόσα χρόνια. Τώρα, το σπίτι μου είναι ο χώρος της εργασίας μου», δήλωσε κλείνοντας η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: