Κατέρριψε όλα τα ρεκόρ στα κορυφαία βραβεία της βρετανικής μουσικής σκηνής (Brit Awards 2024) η Ρέι.

«Είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό το άλμπουμ, αγαπώ τη μουσική. Πάντα ήθελα να γίνω καλλιτέχνης και τώρα είμαι η καλλιτέχνης με το άλμπουμ της χρονιάς», δήλωσε η ίδια.

Η Ρέιτσελ Κιν, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μετατρέπει σε προσωπικό θρίαμβο την βραδιά της λαμπερής τελετής, κερδίζοντας έξι από τα επτά βραβεία. «Βρίσκονται τόσοι πολλοί απίστευτοι καλλιτέχνες εδώ απόψε, οπότε αυτό είναι πραγματικά συγκλονιστικό».

RAYE Celebrates Becoming the First Winner of The BRITs 2024 | The BRIT Awards 2024

Τα Brit awards φιλοξενήθηκαν στο διάσημο στάδιο O2 Arena με την Ντούα Λίπα να κερδίζει το βραβείο για την καλύτερη ποπ ερμηνεία ενώ κλέβει τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας το σινγκλ «Training Season».

Συγκινημένη, η Kαιλι Μινόγκ αποθεώνεται στην σκηνή όταν λαμβάνει το βραβείο «παγκόσμιο είδωλο», «τον τίτλο που της αξίζει», όπως σχολιάζεται στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γυναίκες κυριαρχούν στα φετινά brits awards που κατακλύζονται από πλήθος celebrities αλλά και fashion icons που περπατούν  στο κόκκινο χαλί. Λάμπει δια της απουσίας της η Μάιλι Σάιρους, η τραγουδίστρια του «flowers», που εμφανίστηκε σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ψηφίσατε το “Flowers” για διεθνές τραγούδι της χρονιάς και να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την ευκαιρία να φορέσω κάπου αυτό το φόρεμα», είπε η ίδια.