Για την συνεργασία του με τη Νανά Μούσχουρη μίλησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος, αλλά και για την όπερα El Greco, η οποία αναφέρεται στην ψυχική αναζήτηση του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου. Μάλιστα, δήλωσε στην εκπομπή "Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα" ότι ξεκίνησε να συνθέτει την όπερα το 1985, αλλά έμεινε στην αναμονή, καθώς δεν υπήρχε άνθρωπος να γράψει τα λόγια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πως ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική:

«Όταν άρχισα να καταλαβαίνω τον μουσικό κόσμο και να παίζω κι έβλεπα τον περίγυρό μου ευχαριστημένο ένιωθα ωραία. Με θαύμαζαν οι συμμαθήτριές μου κι άρχισε να μου αρέσει».

«Στην αρχή δεν με δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Όταν άρχισα να προκαλώ το ενδιαφέρον αμέσως οι καταξιωμένοι στιχουργοί μου έστελναν τα τραγούδια τους. Δεν πήρα ποτέ εταιρεία να μου κάνει δίσκο, δημοσιογράφο να του δώσω συνέντευξη και στιχουργό να μου δώσει στίχους»

Ο πρώτος του δίσκος ήταν το «Κρίμα το μπόι σου», με το τραγούδι να κάνει μεγάλη αίσθηση, ενώ από τις καλύτερες συνεργασίες που είχε ήταν με την Νανά Μούσχουρη.

«Εάν η Νανά Μούσχουρη έμενε στην Ελλάδα μπορεί να μην είχε εξελιχθεί έτσι», είπε.

Ένα τραγούδι που τον συγκινεί είναι το «Θα σε ξαναβρώ εκεί», το οποίο έχει γράψει μαζί με τη σύζυγό του, ενώ έχει γράψει στίχους για τη σειρά «Το φιλί της ζωής», αλλά δεν το είχε πει γιατί ντρεπόταν.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ξεχωρίζει είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ωστόσο ανάμεσα στους δύο θα επέλεγε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk4t9iqmvcx)