Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στο Instagram, τον Φεβρουάριου, έκανε η Βασιλική Τρουφάκου. Η ηθοποιός πήγε στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» με ένα μπλε εφαρμοστό φόρεμα, μέσα από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη κοιλιά της.

Για την εγκυμοσύνη της, η Βασιλική Τρουφάκου είπε, μεταξύ άλλων: «Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk0vje5cfip)

Υπενθυμίζεται πως στις 19 Φεβρουαρίου, η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα και κρατάει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα, η Βασιλική Τρουφάκου έγραψε: «Η ζωή, το θαύμα της ζωής» και από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσης, πρόσωπα της τηλεόρασης και της υποκριτικής άρχισαν να της εύχονται. Μεταξύ αυτών, η Ναταλία Γερμανού, η Νάντια Μπουλέ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός δεν μιλάει για τα προσωπικά της όταν τη ρωτούν στις συνεντεύξεις της και έτσι δεν έχει αποκαλύψει δημόσια, ποιος είναι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού.

Στην εκπομπή «Γεια σου» αναφέρθηκε το ότι η Βασιλική Τρουφάκου διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με άνθρωπο που βρίσκεται εκτός του χώρου του θεάματος. Η ίδια η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή, για το γεγονός ότι δεν έχει μαθευτεί η σχέση της. «Αν επισήμως δεν τοποθετηθείς, δεν ασχολείται και κάποιος μαζί σου». Στη συνέντευξη, η Βασιλική Τρουφάκου δεν αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.