Η Ζωή Παπαδοπούλου θέλησε να αφιερώσει αυτή την ερμηνεία σε ένα από τα θύματα των Τεμπών, την Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν μαθήτριά της προκαλώντας συγκίνηση.

Δείτε ακόμη - Τραγωδία στα Tέμπη: Ραγίζει καρδιές το τραγούδι της αδικοχαμένης 22χρονης Αγάπης Τσακλίδου

Μόλις τελείωσαν την εμφάνισή τους και πριν ξεκινήσει την κριτική της η επιτροπή, η Ζωή Παπαδοπούλου ζήτησε τον λόγο για να πει κάτι σημαντικό.


Όσα είπε η Ζωή Παπαδοπούλου για την Αγάπη Τσαγκλίδου

«Συγνώμη, μπορώ πριν την κριτική να πω κάτι; Συγνώμη που παίρνω τον λόγο. Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μια υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια, την Αγάπη Τσαγκλίδου».

Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη

«Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη και στέλνω την αγκαλιά μου και την αγάπη μου στην οικογένεια της και σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων αυτών» πρόσθεσε, με φωνή τρεμάμενη και εμφανώς συγκινημένη, η τραγουδίστρια και coach του ηθοποιού στο J2US. «Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου και πραγματικά εύχομαι να βρουν το δίκιο τους κάποια στιγμή».

«Αποσυντονίστηκα τώρα λίγο, το καταλαβαίνω. Προχωράω, όχι από αδιαφορία, απλώς δεν είναι η στιγμή αυτή. Δεν το παρακάμπτω αυτή τη στιγμή για κάποιο άλλο λόγο, όλους μας απασχολεί πάρα πολύ σοβαρά αυτό αλλά προχωράμε τώρα» υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή, αμέσως μετά, όταν και της δόθηκε ο λόγος για να παρουσιάσει την δική της κριτική για την εμφάνιση του ζευγαριού του J2US.


Η ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για την Αγάπη Τσακλίδου

Πριν μερικές μέρες, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση για την αδικοχαμένη κοπέλα, δημοσιεύοντας ηχητικό απόσπασμα από τα μαθήματά τους, στο οποίο ακούμε την 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου.

«Η Αγάπη..

Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας. Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου.
Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το "Μινοράκι", τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό..
Μπήκε όμως στο πιο "ασφαλές μέσο", στο τρένο των Τεμπών…και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της..

Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου.. ΑγάπηΤσακλίδου #23χρονών #αηδόνι #δενξεχνάμε #εγκλημα #Τεμπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζωή Παπαδοπούλου προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: