Η Silia Kapsis είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Malmö, στη Σουηδία τον ερχόμενο Μάιο.

Η Silia Kapsis αν και μόλις 16 ετών, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της στη μουσική αλλά και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ενώ και το τραγούδι με το οποίο θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό, έχει αποσπάσει πληθώρα θετικών σχολίων από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.



«Το μήνυμα του τραγουδιού δεν είναι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά για άτομα τα οποία ζουν σε έναν ψεύτικο κόσμο, με ένα ψεύτικο σενάριο, όπως το body shaming, το sexualliti, και βασικά εγώ και οι υπόλοιποι βγαίνουμε έξω από αυτόν τον ψεύτικο κόσμο και ερχόμαστε στην αλήθεια, χωρίς να είμαστε ψεύτες», είχε δηλώσει πριν την κυκλοφορία του «Liar».

@ilovestylecom10 H @SILIA μιλά αποκλειστικά στους αναγνώστες του ilovestyle.com λίγους μήνες πριν βρεθεί στη σκηνή της φετινής #eurovision✨ #cyprus #siliakapsis #ilovestylecom ♬ original sound - Ilovestyle.com

Γεννημένη στην Αυστραλία από πατέρα Κύπριο – επίσης μουσικό (Γιώργος Καψής) και μητέρα Θεσσαλονικιά, η Silia Kapsis έχει ασχοληθεί πέρα από τη μουσική, με το χορό αλλά και την υποκριτική. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια είχε επιλεχθεί για να τραγουδήσει στο privet πάρτι για τα 30α γενέθλια του Χολιγουντιανού ηθοποιού Alex Russell στο Los Angeles.


Ακόμη, έχει βρεθεί σε διάσημα stages, όπως το show της Jennifer Hudson ενώ έχει συμμετάσχει στο dance documentary που δημιούργησε ο Taboo από τους Black-Eyed Peas, έχει πρωταγωνιστήσει στη μικρού μήκους ταινία “Pearly Gates” σε ηλικία 9 ετών και συμμετείχε στη σειρά “Welcome to our lockdown” στα 14 της.

Το πρώτο της single κυκλοφόρησε πέρυσι με τίτλο “Who am I”, το οποίο έγραψε η ίδια στην ηλικία των 12 και έχει υπάρξει παρουσιάστρια ειδήσεων στο παιδικό κανάλι “Nickelodeon Australia”.


Σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 η ίδια έχει δηλώσει ότι δε νιώθει άγχος, και πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ενώ στόχος της είναι να καταφέρει να μπει στη δεκάδα του διαγωνισμού.


H Silia Kapsis στο Tik Tok:

@silia_kapsis dancy dance #fyp #viral ♬ GTAmapiano - Jaydon Lewis

@silia_kapsis It was a good day i cant wait for you all to see it ⭐️✨💫#viral #fypシ ♬ original sound - .

@silia_kapsis dancey dance #fyp #viral ♬ son original - Heaven Sam

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SILIA (@silia_kapsis)