Στη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, και τη δημοσιότητα που πήρε η ζωή του λόγω της σχέσης τους, αναφέρθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Σε σχετική ερώτηση για την ξαφνική δημοσιότητα, ο Μίνως Μάτσας απάντησε: «Ισχύει ότι είναι ένα σοκ για εμένα η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου, δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν δέκα χρόνια μου το λέγατε, θα έλεγα "αποκλείεται"». «Αλλά επειδή είμαι ανοιχτός σαν άνθρωπος σε περιπέτειες, είναι άβολο σχετικά το να είναι η σύζυγός σου ένα πρόσωπο δημόσιο, το οποίο είναι σε φουλ προβολή, άρα μοιραία είσαι και εσύ» πρόσθεσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Στην αρχή ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό. Μετά το συνήθισα. Ε, ντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Εγώ κρυβόμουν παλιά, ας πούμε, στις πρεμιέρες, μου έλεγαν "Πού είσαι; Δεν θα βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι συντελεστές μαζί;". Εντάξει, τώρα συμβαίνει αυτό. Δεν του δίνω μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πραγματικά έχει, που είναι λογικό ένα δημόσιο πρόσωπο να ενδιαφέρει» είπε επίσης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhymshb6vy9)