Η Σάννυ Μπαλτζή μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι του Πάνου Βλάχου, τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μιλώντας, η Σάννυ Μπαλτζή στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», αναφέρθηκε αρχικά, στον πολυσυζητημένο στίχο του Πάνου Βλάχου σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, γι' αυτό είναι σάτιρα. Πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και να αγαπάμε λίγο περισσότερο τους καλλιτέχνες. Δεν θεωρώ ότι ο Πάνος Βλάχος είναι ένας κακός άνθρωπος που θέλει να τσουβαλιάσει ανθρώπους. Ίσως πρέπει να έχουμε μια ανωτερότητα ως προς την τέχνη», είπε χαρακτηριστικά.


Όσο για τον Γιώργο Νταλάρα και όσα έχουν ακολουθήσει μετά τις δηλώσεις του για τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές εκπομπές, είπε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ενήλικας και πολύ σημαντικός».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάποιοι άνθρωποι δεν ταιριάζουν με το "γκόσιπ". Δεν έχουν κάποια υποχρέωση να απαντήσουν. Έχετε τόσο υλικό από ανθρώπους που τους αρέσει η τηλεόραση και μπορεί να γίνει "τρελό παιχνίδι". Δεν υπάρχει λόγος να ανακατεύουμε ανθρώπους που είναι η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού».

Για τις εκπομπές, είπε: «Αυτές οι πρωινές εκπομπές, έχουν περισσότερο γκόσιπ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να είναι μέσα σε αυτό. Αυτό είπα στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα δεν εννοούσα κάτι φοβερό. Δεν είμαι ακραίος άνθρωπος, με ρώτησε και της είπα "με έχουν γραμμένη και τους έχω γραμμένους". Εννοούσα ότι δεν έχω κάτι που να ενδιαφέρει παρά πολύ τον κόσμο που παρακολουθεί τηλεόραση. Το κοινό που διαβάζει δεν σημαίνει ότι δεν ακούει γκόσιπ, αλλά δεν θα απευθυνθείς σε αυτούς κάνοντας μια παρουσίαση βιβλίου».

Τέλος, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ανέφερε: «Δεν θα κρίνω εγώ το νομοσχέδιο, θα το κρίνει η Ιστορία. Χαίρομαι σε κάθε προοδευτική απόφαση και εύχομαι να είμαστε προοδευτικοί σε πολλά αλλά πράγματα, γιατί έχουμε παρά πολλά προβλήματα σαν χώρα δυστυχώς».