Για το θέατρο, τις απώλειες και άλλες ιστορίες από τη γεμάτη ζωή της μίλησε η Ξένια Καλογεροπούλου στην εκπομπή Ελένη.

«Έχω περάσει και χαρές και πόνο, όπως όλος ο κόσμος, αλλά είχα μια ζωή γεμάτη και πολύ ενδιαφέρουσα», είπε, αρχικά, η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η Ξένια Καλογεροπούλου είπε πως όταν έκλεισε τα 12, της είπε η μαμά της χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς σου δεν μας θέλει».

«Είχε ερωτευτεί άλλη γυναίκα και δεν ενδιαφερόταν πια για εμάς και γκρεμίστηκε όλος μου ο κόσμος. Τα εφηβικά μου χρόνια ήταν ζόρικα», εξήγησε η Ξένια Καλογεροπούλου.

«Με θεωρούσαν όμορφη, αλλά πάντα είχα ένα παράπονο ότι θα ήθελα να είμαι κάπως αλλιώς και στις ταινίες δεν μου άρεσα», τόνισε η Ξένια Καλογεροπούλου.

«Η καλύτερη ταινία μου ήταν η τελευταία που έκανα, το “Πριν τα μεσάνυχτα”, με τον Ίθαν Χοκ. Δεν νομίζω πως η σχέση μου με τον Γιάννη Φέρτη θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν είχε έρθει το παιδί που περιμέναμε».

Η ίδια θα πει πως αυτή ήταν η μοίρα της, να μην κάνει παιδάκι

«Αυτή ήταν η μοίρα μου, να μην κάνω παιδάκι. Μπορεί να ήταν και για καλύτερο, πού το ξέρουμε; Ήταν οδυνηρή ιστορία οι 4 αποβολές που είχα, όποια γυναίκα έχει ζήσει κάτι παρόμοιο το ξέρει. Όταν μου πρότειναν τον ρόλο στο humans, προβληματίστηκα σχετικά με το πώς θα μιλάει μια γυναίκα που δεν ξέρει πια να χειριστεί τον λόγο», κατέληξε η Ξένια Καλογεροπούλου.