«Πάλι Κομμάτια θα γίνω», είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Evgenia, με τη σπουδαία υπογραφή του Λευτέρη Πανταζή και του Στέλιου Χρόνη.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Evgeniaζώντας στην Αμερική, έχει καταφέρει να κάνει πολύ σημαντικά μουσικά βήματα στην Ελλάδα, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες, με πολλούς αξιόλογους συνθέτες και στιχουργούς να την εμπιστεύονται…

Έτσι, και ο Λευτέρης Πανταζής, πιστεύοντας τη φωνή της, αλλά και ξεχωρίζοντάς την για το ήθος της, μαζί με τον επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του Στέλιο Χρόνη, αποφάσισαν να της εμπιστευτούν το «Πάλι Κομμάτια θα γίνω», που μόλις κυκλοφόρησε από τη Spicy Music, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του σε συνεπαίρνει.

Ένα τραγούδι άκρως δυναμικό, ρυθμικό, με την ενορχηστρωτική πινελιά των Βασίλη Δήμα, Κωνσταντίνου Παντζή και Χρήστου Ρουπακιά, όπου η Evgenia το απογειώνει με τη φωνή και το ταμπεραμέντο της.

unnamed__1_
unnamed__2_
unnamed__3_
unnamed__4_
unnamed


Το «Πάλι Κομμάτια θα Γίνω» συνοδεύεται με ένα ευρηματικό βιντεοκλίπ διά χειρός Steven Airth, όπου σε αυτό απολαμβάνουμε σε ρόλο guest το διεθνούς φήμης μοντέλο Αλέξανδρο Κώτση, αλλά και ένα επιτελείο πανέμορφων μοντέλων, που συμμετείχαν στα καλλιστεία, GS HELLAS, όπου μαζί με την Evgenia στέλνουν ένα ανατρεπτικό μουσικό μήνυμα για κάθε χωρισμό.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού από τη Spicy Music, αυτές τις μέρες η Εvgenia προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο τους tour σε Αμερική και Καναδά, μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή Αντύπα και τον γιο του Πρόδρομο, με πρώτη μουσική τους στάση την Παρασκευή 1η Μαρτίου το Βανκούβερ!