Η Γιώτα Μιχαλοπούλου, η άλλοτε anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μέχρι το 2011, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο facebook που αφορούσε στην υγεία της και προκάλεσε ανησυχία.

«Ένας αρρύθμιστος θυρεοειδής, μερικά “πακέτα” πιο μεγάλα από τις πλάτες μου, το διαχρονικό άγχος της επιβίωσης και μία “σπασμένη” καρδιά, λίγο κόντεψαν να με στείλουν αδιάβαστη. Η καρδιά άντεξε, ο εγκέφαλος αντέχει ακόμα κι αυτός, παρά το μικρό “σημάδι” που απέκτησε, συνεπώς κουφάλα νεκροθάφτη, δεν μασάω. Σηκώθηκα ξανά» ανέφερε η πρώτη ανάρτηση της Γιώτα Μιχαλοπούλου.



Ωστόσο, λόγω της αναπαραγωγής που έγινε, η Γιώτα Μιχαλοπούλου θέλησε να επιστρέψει με νέα ανάρτηση μέσω της οποίας ξεκαθάριζε πως σκοπός της δεν υπήρξε ποτέ να γίνει είδηση στα Μέσα.

«Υπάρχει -μεταξύ άλλων- ένα reality check και είναι εκείνη η στιγμή που σκέφτεσαι, βασικά σκέφτομαι, ρε μαλάκα, κόντεψα να πεθάνω δηλαδή…; Δεν ξέρω, αλλά το “σιγά μην κλάψω -σιγά μη φοβηθώ” έγινε και φόβος και κυρίως κλάμα. Anyway, η ζωή συνεχίζεται, αλλά με περισσότερες απαιτήσεις για καλύτερη ζωή, πιο πολλή ζωή, με ένα όνειρο καθόλου απατηλό και τρελό. Όσο για τις δημόσιες ποστιές, εχμ έφεραν… περισσότερους fb φίλους. Καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κάποιος την κλισέ ατάκα “που χάθηκε η Γιώτα Μιχαλοπούλου.

Εχμ, δεν χάθηκε ακόμα, αλλά δεν θα γίνει είδηση. Δεν το ήθελε, δεν την απασχολεί. Δεν υπήρξα είδηση. Και δεν θα γίνω με αφορμή την υγεία μου ή την προσωπική ζωή μου. Δεν το επιδίωξα ποτέ και δεν το επιτρέπω. Και να, πως γίνομαι #ξανά_ξινή… ΥΓ. Τιμή και δόξα στο Facebook, δίνει ψωμάκι παιδιά και γ-ειδησούλες» έγραψε στη δεύτερη ανάρτησή της η δημοσιογράφος.