Αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου.
«Ποτέ δεν σκέφτηκα να μπορέσω να φτάσω τον πατέρα μου, κανείς δεν μπορεί. Είμαι στην σκιά του Στράτου Διονυσίου και αισθάνομαι ότι με προστατεύει», είπε αρχικά ο Άγγελος Διονυσίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου.

6527_agelos_dionisioy_1052023

Εάν είχε πάει σε γιατρό ο πατέρας μου θα είχε σωθεί

«Αντιμετώπισα άσχημα την "απώλεια" του πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε ένα θέμα με το ανεύρυσμα. Εάν είχε πάει σε γιατρό θα είχε σωθεί. Ήταν δύσκολη η "απώλεια" της αδερφής μου, όταν πέθανε έπρεπε να τραγουδήσω σε μαγαζί. Προσπάθησα να διασκεδάσω τον κόσμο για δύο μέρες, ήταν πολύ δύσκολο για μένα», είπε αρχικά ο Άγγελος Διονυσίου.

Έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού;

«Έχει πάει να με φιλήσει θαυμάστρια, δεν είναι κακό. Είχα εμμονική θαυμάστρια, ήθελε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούσα να της δώσω. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια».

Έκανε σχέση με την ίδια κοπέλα που ήταν ο πατέρας του

Ο Άγγελος Διονυσίου έχει κάνει 3 γάμους, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ήταν από τους ανθρώπους που έλεγαν ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ, ενώ υπήρξε σε σχέση με την ίδια κοπέλα που ήταν ο πατέρας του στο παρελθόν, αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Ακόμη, απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να έχει στο παρελθόν σχέση με την Σοφία Αλιμπέρτη, τονίζοντας πως έχει χρόνια να την δει.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απιστήσει 

«Έχω απιστήσει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απιστήσει στη ζωή του. Ορισμένες φορές το έχω μετανιώσει. Μία σχέση για να κρατήσει θέλει σεβασμό, αγάπη και σεξ. Όλα παίζουν ρόλο σε μία σχέση. Ένα καλό σεξ είναι ένα καλό σεξ», δήλωσε κλείνοντας ο Άγγελος Διονυσίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: