Νέο επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε δημοσιογράφους και τον Γιώργο Νταλάρα το βράδυ της Δευτέρας 26/2, όταν οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον ερμηνευτή στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού Δημήτρη Καρρά.
Βγαίνοντας από τον χώρο της εκδήλωσης, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Καλησπέρα, παιδιά! Τρέχω σαν τρελός. Σαν τρελός…». Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό ΣουΣού

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfqgtdpm89l)

Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιώργο Νταλάρα για την επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα, που έχει κάνει διαφημίσεις, κάτι το οποίο κατέκρινε πριν από λίγο καιρό. Σε αυτό ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε σε ειρωνικό τόνο: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».


Το πρώτο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των ρεπόρτερ

Έναν μήνα νωρίτερα ο Γιώργος Νταλάρας μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, σε ένα αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη, είχε στραφεί κατά των δημοσιογράφων που τον περίμεναν με αφορμή τα όσα είχε πει λίγες ημέρες νωρίτερα στον Νίκο Συρίγο.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», είχε πει τότε ο Γιώργος Νταλάρας.