Όπως ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στα social media το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της Dj Stephan περιμένουν να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια, Έλενα Τσαγκρινού  δημοσίευσε βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού της και αποκάλυψε πως θα γίνει μητέρα, έπειτα από δέκα δύσκολους μήνες που βίωσε, καθώς «έχασε» ένα ακόμη μωρό. Μια είδηση, ωστόσο, την οποία δεν είχε μοιραστεί μέχρι τώρα δημοσίως. «Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση, γιατί ακριβώς πριν από λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής, που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως, δεν μείναμε στο να το αφήσουμε… κάναμε ένα μεγάλο αγώνα εδώ και δέκα μήνες… Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς, αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα “αποβολή” και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Τσαγκρινού στο Instagram.
Τον περασμένο Ιούλιο, η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Τσαγκρινού  δέχτηκε πρόταση γάμου και μάλιστα μέσα σε νυχτερινό κλαμπ, όταν ο Dj Stephan γονάτισε και της ζήτησε να παντρευτούν. «Θα το κάνω φλώρικα, αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» είπε ο Dj Stephan, με την Έλενα Τσαγκρινού να σκύβει για να τον αγκαλιάσει, δίνοντάς του ένα φιλί. «Εννοείται, θέλω να γίνω η γυναίκα σου» απάντησε η τραγουδίστρια, Έλενα Τσαγκρινού 
«Δεν έχω ξεκινήσει να ψάχνω ακόμα για νυφικό. Το δαχτυλίδι δεν το φοράω γιατί έχει σταλεί για επισκευή. Δεν ξέρω ποιος με μάτιασε και μου έφυγε ένα στρας. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα κλαμπ με πάνω από 2.000 άτομα, πολύ προσωπική στιγμή, αλλά την κάναμε σαν να ήμαστε μια παρέα» είχε απαντήσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Έλενα Τσαγκρινού. Το ζευγάρι μετρά πλέον αντίστροφα για τη γέννηση του μωρού του!


*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή την Δευτέρα 26/2